in , ,

Het blijft vraagtekens geven: terrorist Volkert van der Graaf heeft weer een dealtje met de staat

Uit berichtgeving van de Televaag blijkt dat Fortuyn-moordenaar Volkert van de G. in het geheim onderhandelt met de Nederlandse staat over de condities van zijn strafloze verblijf in Luilekkerland, althans voor criminelen, het Koninkrijk der Nederlanden.

Zoals u weet het land waar een waxinelichthouder gooier de rest van zijn leven door de staat dwarsgezeten mag worden, en verplicht opgenomen kan worden in een psychiatrisch ziekenhuis vanwege het schenden van de voorwaarden van zijn voorlopige vrijlating, het land dus waar de moordenaar van één van de invloedrijkste politici uit onze geschiedenis openlijk alle regels rond zijn vervroegde vrijlating met voeten mag treden.

In het kader van de nieuwe regeringsrichtlijnen, geheten geheimhouding, wat inhoudt dat alles wat wij niet kunnen of willen verklaren ineens onder staatsgeheim valt, mag Volkert aanschuiven om de Nederlandse regering zijn regels als dictaat op te leggen. Nu kun je natuurlijk gezien de feitelijke gang van zaken vraagtekens zetten bij de relatie Volkert/de Nederlandse regering, want het lijkt er hier bijzonder sterk op dat moordenaar Volkert de politiek in zijn zak heeft, maar gezien de eerlijkheid en oprechtheid van onze regering, en zeker de kabinetten onder Mark Rutte, moeten wij uiteraard niet van dit doemscenario uitgaan.

Het gooien van een waxinelichthouder naar een hermetisch afgesloten gouden koets is overduidelijk strafrechtelijk een zwaarder vergrijp dan een politicus moedwillig meerdere kogels door zijn hoofd schieten, en in dat licht moeten wij het verschil in behandeling tussen deze twee casussen zien. Zoals er in ons rechtssysteem duidelijk een verschil zit ingebakken tussen de behandeling van autochtone en allochtone Nederlanders zit er ook een hemelsbreed verschil in de behandeling tussen Erwin L. en Volkert van der G. Laten we vooropstellen dat ik beide heren idioten vind die misschien niet geheel fris in de bovenkamer zijn, maar als men mij vraagt met wie ik liever een nacht op een onbewoond eiland doorbreng, dan is het toch echt met kwajongen Erwin L. en niet met psychopathische moordenaar Volkert van der G. En dat is niet enkel vanwege het feit dat Erwin zijn eigen licht meebrengt.

Wat ligt er dan feitelijk ten grondslag aan het feit dat Volkert van der G. rechterlijke uitspraken als zijn eigen persoonlijke wc-papier kan gebruiken en met zijn onbeschofte gedrag de nabestaanden van Fortuyn en het Nederlandse volk een dikke middelvinger kan voorhouden?14443001825 43e78b2b3f Volkert van der G

Dit is een simpel feit, in menig kaartspel ook wel troefkaart of aas genoemd. Volkert heeft ‘iets’ achter de hand wat de gewone Nederlander al sinds de dood van Fortuyn vermoedt, maar wat de Nederlandse regering ten koste van alles onder het tapijt wil houden…. als staatsgeheim.

Dat dit ‘iets’ in de richting gezocht moet worden van het ‘iets’ in de enigszins riekende Kennedy zaak zal niemand verbazen, want ik durf er mijn hele fortuin, ik weet het, een leuke woordspeling, maar door de maatregelen van Rutte toch echt ingeschaald op 0,0 euro, op in te zetten dat als een gewone normale hardwerkende Nederlander morgen besluit wat extra luchtgaten in Rutte te pompen hij of zij nooit meer vrijkomt. Maar ook hier is er weer sprake van meten met twee maten, want waar door de politiek Fortuyn werd gezien als gevaar voor het establishment, daar is Rutte een nuttige dwaas voor ditzelfde establishment.

Ik zou me dus willen wenden tot de Televaag om te stoppen met berichtgeving rondom de persoon van Volkert van der G., want uw lezers, en de rest van Nederland, weten al sinds 6 mei 2002 dat de hele gang van zaken rond de moord op Fortuyn meer stinkt dan de vuilnisbelten van Calcutta, maar dat dit door de Nederlandse politiek gearchiveerd is in de stoffige kelders tussen de nooit meer te openen zaken als de dividendbelasting en MH-17, oftewel het schaamtearchief van het ‘Koninkrijk’ der Nederlanden.

Lees ook eens verder bij de bron: E.J. Bron

OM bereikt akkoord met Volkert van der Graaf

UPDATE 14.00 UUR Volkert van der Graaf en het Openbaar Ministerie hebben een akkoord bereikt over zijn meldplicht bij de reclassering. Raadsman Willem Jebbink legt uit dat Van der Graaf kan emigreren nu hij zich niet meer om de haverklap lijfelijk hoeft te melden.

De meldplicht van Volkert van der Graaf heeft een nieuwe invulling gekregen. Het Openbaar Ministerie laat weten dat de moordenaar van Pim Fortuyn tot 2020 eens per acht weken een schriftelijk verslag moet opsturen naar de reclassering. Hierin is hij verplicht verhaal te doen over zijn huisvesting, relaties en dagbesteding. Daarnaast moet Volkert iedere zes maanden aanwezig zijn bij een evaluatiegesprek met het OM.

1x per 8 weken mailen..

 

Vrijdag komt moordenaar Pim Fortuyn na 12 jaar vrij

https://twitter.com/VonnyHoek/status/1047111650233454592

 

 1.  Pim Fortuyn 2002-05-08 2Vandaag Moordenaar Volkert van der Graaf. Uitzending van 2Vandaag, 8 mei 2002, met daarin beelden van de TROS Aktua-reportage uit maart 1993
 2. Volkert van der G. bekent moord Fortuyn, NOS, 23 november 2002
 3. “Levenslang voor Van der G. zou unicum zijn”. NRC Handelsblad, 2 april 2003.
 4. Thomas Ross gebruikt citaten AIVD in De zesde mei, NOS, 2 november 2003
 5. Geen toestemming voor proefverlof Volkert van der GraafElsevier, 28 april 2012
 6. Teeven weigert verlof Volkert van der G. Rijksoverheid, Nieuwsbericht, 11 oktober 2013
 7. Volkert van der G. moet proefverlof krijgen Joop.nl, 2 oktober 2013
 8. Beroep Van der Graaf tegen besluit NOS.nl, 14 oktober 2013
 9. Volkert vd Graaf was al op verlof, NOS, 2 oktober 2013
 10. Van der G. cel uit voor begrafenisDe Telegraaf, 25 maart 2010
 11. Toch proefverlof Van der Graaf NOS.nl, 10 december 2013
 12. Kamerbrief staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, 20 januari 2014
 13. Kamer steunt vrijlating Volkert van der G.de Volkskrant, 26 maart 2014
 14. Verklaring omtrent Volkert van der Graaf, gemeente Apeldoorn, 11 juni 2014
 15. Vandaag: ‘Volkert van der G. dupe van gebiedsverbod’de Stentor, 14 juli 2014
 16. Geen enkelband en locatieverbod meer voor Volkert van der G.NRC Handelsblad, 30 juli 2014
 17. Uitspraak Rechtbank Den Haag, 30 juli 2014
 18. Volkert van der G. hoeft definitief geen enkelband meer omNRC Handelsblad, 14 oktober 2014
 19. Uitspraak Gerechtshof Den Haag, 14 oktober 2014
 20. Ministerie moet geweten hebben van foto-deal VolkertNOS.nl, 25 september 2015
 21. Volkert van der G. blijft op vrije voeten, RTL Nieuws, 28 januari 2016
 22. Volkert van der Graaf opnieuw de cel in wat OM betreft, NOS journaal, 13 december 2016
 23. Volkert van der Graaf niet terug naar gevangenis, nos.nl
 24. (nl) Maarten van Ast, Volkert van der Graaf wil emigreren en vecht meldplicht aan. AD (15 mei 2018). Geraadpleegd op 15 mei 2018.
 25. Harderwijkse familie “van der G.” ondergedoken, Gazet van Antwerpen, 9 mei 2002
 26. Persbericht OM
 27. Raad voor de Journalistiek geeft Van der G. gelijkNRC Handelsblad, 13 maart 2007
 28. Edwin zoekt Fortuyn, aflevering 15 maart 2012. Gesprek begint op 37:30
doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ylzmtwhgcyq e1538424290230

Grieken zijn woedend: Boze en ontevreden immigranten op het Griekse Lesbos gooien hun eten op straat

turre helm

Wéér ophef over gebrekkig defensiematerieel: “Helmen buigen als karton”