in

NATO-oefening in Zwarte Zee – Rusland geeft zware waarschuwing

Naar aanleiding van het incident met een Brits schip tijdens de NATO-oefening in de Zwarte Zee is met  een zware waarschuwing gekomen. Bij een volgende geval zal Rusland het tot zinken brengen.

Dat is een waarschuwing die ook de Nederlandse marine treft. ook de Nederlandse marine beleefde een soortgelijk incident met Rusland tijdens deze oefening.

Het betreft hier geen speelkwartier, en de NATO-oefening zet de organisatie meer in haar hemd dan ze lijkt te beseffen.

De indruk ontstaat dat men in Brussel nog steeds in de termen van 1993 denkt. Dat is erger dan dom: het is gevaarlijk.

Voor een uitgebreider en gedegen analyse verwijs ik u naar het verhaal in de hieronder:


Deze analyse vertelt u een aantal zaken die u zich niet bewust zal zijn geweest, die echter wel degelijk van groot belang zijn.

De nadruk op de roekeloosheid van NATO-bevelhebbers is ernstig. Er blijven bovendien zaken buiten beeld die u niet snel via de staatsomroep horen zult.

Zoals dat de USA gedurende het gehele incident met het Britse schip een verkenner hoog in de lucht had, die alles registreerde. Zodat iedere schade door Rusland toegebracht in een edited versie op uw -scherm verschenen was.

Zeker nu Rusland waarschuwt dat een volgende intrusie van haar territoriale wateren een volkomen all-out aanval op het schip in kwestie tot gevolg zal hebben:

Lees verder bij de bron: Veren Of Lood


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een SCAM: Nederlanders van het gas af, maar nieuwe gasboringen Friesland voor verkoop aan buitenland is prima

white printer paper with i love you text

Vraag van de dag: Waarom hadden de journalisten zo’n lol voorafgaand aan Peter R. de Vries persconferentie met Femke Halsema?