in , ,

Wat een SCAM: Nederlanders van het gas af, maar nieuwe gasboringen Friesland voor verkoop aan buitenland is prima

52e6d1454e53b10ff3d8992cc52036761d39c3e45658714b7c277ddd90 640 scam

Terwijl Nederlanders zich in allerlei bochten moeten wringen, financieel worden uitgeknepen en in allerijl van het gas af moeten heeft onze o zo ‘klimaatvriendelijke’ overheid toestemming gegeven voor nieuwe gasboringen in Friesland.

Zélf mogen Nederlanders geen gas meer gebruiken, maar de verkoop ervan naar het buitenland is klaarblijkelijk wel oké voor het klimaat.

Het is werkelijk waar ongekend: terwijl de Nederlandse burger zich keurig moet houden aan allerlei klimaatwetgeving, ten gevolge van ‘zeer belangrijke’ klimaatafspraken, heeft de overheid doodleuk toestemming gegeven aan Vermillion Energy voor een nieuwe gaswinning de provincie Friesland.

Nadat de gaswinning eerder in die streek was stopgezet mag men binnenkort, als er geen zwaarwegend bezwaar wordt getekend, de gaswinning weer oppakken. Jarenlang is de gaswinning gedemoniseerd in Nederland en werd gasgebruik verketterd.

Nederlanders moeten maar massaal van het gas af, maar ondertussen mogen bedrijven dus wel lekker gas uit de grond halen in Nederland om dit vervolgens voor veel geld aan het buitenland te verkopen.

De Staatscourant meldt dat het winningsplan voor Grouw en Rauwerd is veranderd en dat betekent dat …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
global reset 05a

De stikstofkwestie is een voorwendsel om het recht op privé-eigendom af te nemen

21943nato eagle background

NATO-oefening in Zwarte Zee – Rusland geeft zware waarschuwing