in , ,

“Nederland is ernstig in gevaar”

441825812 d2884f1321 alarm

Nederland, ons mooie land is ernstig in gevaar. De media bericht erover en de gemiddelde inwoner haalt de schouders op en droomt lekker verder.

Het gevaar dat bestaat uit tweedracht, het opzetten van mensen tegen elkaar, het bang maken van andersdenkenden en met name het bangmaken voor vreemdelingen. Maar ook daadwerkelijk afbreken en verwaarlozen van de gemeenschappelijk projecten, die bevochten zijn al vanaf de industriële revolutie.

Drees bedacht de Algemene Ouderdoms Wet en deze voerde hij in. Het doel  om ouderen een basisinkomen te geven zodat ze echt konden genieten van de oude dag was menselijk te noemen en heden ten dage werkt het ineens niet meer? Er is meer aan de hand, sinds de invoering van de privatisering en de macht aan het bedrijfsleven gegeven is, wordt Nederland ook infra-technisch verwaarloosd.

  • We kennen de waterwerken, dijken en dammen, bruggen. Allen behoeven onderhoud, deze wordt zeer gebrekkig gegeven en het wachten is op de ramp. Het is nu niet als er een ramp komt, maar wanneer deze komt.
  • Aardbevingen, deze in het noorden des lands, gaan veel geld en mensenlevens kosten, dorpen en kleine steden lopen leeg, het wachten is op de grote klapper !
  • Bruggen, allen gekoppeld aan een centrale verkeerskamer, het mechanische gedeeltegaat steeds vaker in storing. Gevolg een puinhoop en vluchtroutes worden afgesloten. ( Voorne-Putten)
  • Industrieel opslagtanks in Europoort en Botlek ( Rozenburg RT (ZH) zijn aan vervanging toe, maar worden nog steeds gebruikt. Deze tanks bevatten o.a. LPG, Benzeen, Stikstof, Ammoniak. Bedrijven die betrapt worden (Odfjell) worden ook nog eens extra vertroeteld. Investeren in veiligheid Ho maar !
  • Binnendijken worden ondergraven door muizen. Een bestrijdingsmiddel wat die “arme beestjes” een verschrikkelijk dood geeft , is verboden door de EU. En Nederland loopt voorop dit uit te voeren.
  • Verdere afbraak van de overheidstakentaken brengt veel mensen in de problemen, Veiligheid en orde is ver te zoeken. Politie heeft prioriteiten en heeft meer taken gekregen en minder personeel. het onderwijs is alleen nog maar betaalbaar voor mensen die goed de weg weten in regelland of een sterke beurs hebben. De leerstof en onderwijsmethoden zijn strikt onvoldoende. Het gevolg schade aan komende generaties die kennis hebben en het NIET kunnen gebruiken. Het leger is nagenoeg weg en wordt alleen nog ingezet in zg vredesmissie’s. Goed materieel is niet voorhanden of het materieel is versleten.Weet iemand nog hoe en waar het Nederlandse leger voor diende ?
  • Ouderenzorg, de beste van Europa is afgebroken, we zijn geen noord-afrikanen die ma en pa in huis nemen gelijk met neven en nichten om zo een plicht te vervullen. Wij westerlingen werken voor eigen gezin, en laten zorg over aan specialisten.
  • Geen werk, geen nood, we hebben een uitkeringenstelsel voor invaliditeit, ziekte en werkloosheid. Of moet ik zeggen hadden ! Gemeenten die zich nu suf betalen aan bijstandsuitkeringen, maar de geldkraan vanuit de staat wordt geknepen, en niet een beetje. Invaliden worden gedwongen werk te aanvaarden, ongeneeslijk en Terminale zieken worden ook aan het werk gegooid. Je nuttig maken is het Credo !
  • Er komen steeds meer straffen bij, allemaal gaat het over geld, want de gevangenissen staan leeg en worden verhuurd aan het buitenland.

We zien dat het niet goed gaat met Nederland en zijn bevolking, Er wordt geroepen door de staat dat de zorg onbetaalbaar is, de pensioenen zijn ook onbetaalbaar. We hebben geld nodig veel geld, dus lenen bij vreemde mogendheden. met een druk op de knop wordt geld gegenereerd en uitgegeven maar er staat niets meer tegenover dan waardeloze beloften. Media berichten over allerlei wantoestanden en jubelen dat de economie weer aantrekt. Steeds valse berichten waar de gewone burger niets mee van doen heeft maar wel de nadelen van ondervind.

Europa zou een zege zijn, “We moeten onze zegeningen tellen” Dit zij onze Minister President van het beste kabinet na de 2e WO. Als er gevraagd word wat die zegeningen dan zijn, wordt er gestameld , vrij reizen zonder paspoortcontrole, geen geld hoeven te wisselen voor andere landen. Hij verliest hierbij uit het oog dat we maar af en toe op vakantie gaan en dan nog een selecte groep van de Nederlanders die het nog kunnen betalen. Zakenmensen, ja die besparen hier en daar wel iets. De wegen hangen vol met camera’s elke beweging van een individu wordt geregistreerd. Maar het is vrij reizen hoor ! Waarom dan al die bewegingen registreren ?

De bevolking wordt dom gehouden, slecht onderwijs, geen overdracht van normen en waarden meer, jaloezie op bezit van de buurman, vreemdelingen die hier iets opbouwen stigmatiseren op basis van godsdienst. Ga zo maar door. De meest inwoners blijven er intrappen. De overheid ? Die doet zoiets niet, Nederland is een verzorgingsstaat en wel van de wieg tot het graf. Op dit moment is de Overheid een ouder die zijn kinderen in de steek laat. een sleutel om de nek hangt en vertelt dat hij altijd thuis kan komen. Maar als er niets te eten is gaat het kind toch echt stoppen met ademen. De overheid heeft een taak, ze voert die taak niet uit, willens en wetens verwaarloosd de overheid zijn inwoners en land.

Wie gaat er nu naar het internationaal strafhof van Den Haag en dient de klacht in over de inwoner mishandeling van de Nederlandse staat?

Via UrubiN.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5462249836 4aace53546 gas koken e1423213098544

Of alle burgers even wil meebetalen voor Groningen debakel, GroenLinks: solidariteitsbijdrage op gas

B9KcPRwCAAENMiF

Zijn vaccins eigenlijk wel nodig: Griepprik doet bijna niets