in , , , ,

Nederland Totalitair: Oktober-editie

d6b84f562db2e27d73a2d02d 640 privacy1

De Nederlandse overheid maakt het bont, erg bont. Dagelijks komen er nieuwe dictaten en nieuwe ontboezemingen die schrikbarend hard optellen naar een volledig totalitaire overheid. Alles staat in dienst om de belastingdruk te maximaliseren en de rechten van burgers te minimaliseren.

Om het probleem eens expliciet duidelijk te maken, hoe gestoord de werkelijkheid tegenwoordig is, een korte blik op één maand privacy nieuws van slechts één bron:privacynieuws.nl. Het geeft een schrikbarend overzicht van hoe hard de Nederlandseoverheid zichzelf nu aan het hervormen is tot een totalitaire entiteit.

Als je het resultaat van 1 maand aan salami-plakjes zo ziet, kan je jezelf slechts voorstellen (in een nachtmerrie) hoe zorgwekkend de situatie nu al is. Elke dag wordt er weer een klein stapje genomen in het wegnemen van recht op privacy en anonimiteit. Elke dag maakt de overheid zichzelf weer iets totalitairder. De salami-tactiek werkt in optima forma.

Overigens haal ik ook bovenstaande lijstje ook een aantal voorbeelden aan uit andere landen die net zo hard betrekking hebben op het reilen en zeilen in Nederland. Wanneer Engeland of België grijpt, grijpt Nederland vergelijkbaar. Wanneer de FBI inzicht heeft, heeft de AIVD dat ook. Deze organisaties werken nauw samen, wat één kan, kan de ander ook. Waar één gebruik maakt van een dienst, doet de ander dat ook.

En het stopt uiteraard ook niet in Oktober, de salami-tactiek werkt immer door:

De politiestaat in de belastingstaat, alles om de burger in de uitknijp-tang te nemen.

Lees verder via Lang Leve Europa!.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5492327870 16560f27f3 Plasterk1

Geloof Plasterk maar op zijn bruine ogen, bangmakerij: Terroristische aanslagen in Nederland voorkomen

6171916694 a30a2998f8 politie pistool1 e1573753502380

Ehhh ze schieten tegenwoordig al op van alles en nog wat, steeds vaker: ‘Agenten moeten wapen altijd dragen’