in

Nu 16 gevallen van hersentrombose gemeld in Duitsland – 4 doden

vaccin holocaust 02 social media
via xandernieuws.net

Er zijn nu 16 gevallen bekend van bloedstolsels in de hersenen in die in verband worden gebracht met een van Astrazeneca.

Volgens de gegevens die maandag beschikbaar waren, betroffen alle gevallen op één na vrouwen tussen 20 en 63 jaar, vertelde een woordvoerster van het Paul Ehrlich Instituut (PEI) in Langen, dat verantwoordelijk is voor de vaccins, dinsdag aan het persbureau AFP. In vier gevallen, eindigde de zogenaamde cerebrale veneuze trombose fataal, meldt Epoch Times.

In tien van de 16 gevallen werd naast sinustrombose, een speciale vorm van cerebrale veneuze trombose, ook een tekort aan bloedplaatjes vastgesteld.

Tot en met deze maandag waren in Duitsland in totaal meer dan 1,8 miljoen eerste doses en 269 tweede doses van het Astrazeneca-vaccin toegediend.

De “Augsburger Allgemeine” en de “Allgäuer Zeitung” (editie van dinsdag) hadden het laatst melding gemaakt van het overlijden van een 55-jarige verpleegster uit de Allgäu, die na een Astrazeneca- in het van Kempten was overleden.

Volgens het rapport gaan de artsen uit van een cerebrale veneuze trombose en is de kans zeer groot dat de dood van de verpleegster verband houdt met …..

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6231160730 50a6bc21c2 banksters

Gezin moet vliegtuig uit, omdat kind geen mondkapje draagt: Alle passagiers gaan met hen mee

leaked documents google pinterest censorship alternative media

Versterkte invloed D’66 in partijpolitiek landschap belooft weinig goeds voor alternatieve media