in , , ,

Nu moeten wij zelfs voor een niet EU-land opdraaien: Alweer miljarden naar Oekraïne

Het is een bodemloze put want de EU heeft vorig jaar al 11 miljard aan de Oekraine gegeven! http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/elwin-de-groot-oekraine-verspilt-veel-energie-geld-bodemloze-put

Het gevaar van een staatsbankroet van Oekraïne schijnt vooreerst van tafel te zijn. IMF-cheffin Lagarda wil samen met andere gelddonoren het door crises geteisterde land een krediet van 40 miljard dollar toestaan. Daarmee is vermoedelijk ook de verdere militarisering van het land gegarandeerd.
Redden van een staatsbankroet? Wij zijn onderhand Zelf bankroet!

Dat de VS een van hun vers geïnstalleerde lievelingsregimes in Oost-Europa financieel niet zouden laten zakken, was van tevoren al duidelijk. Als officiële wapenleveranties politiek gezien problematisch zijn, dan moet men Kiev gewoon van geld voorzien, zodat het regime zelf oorlogsmaterieel kan kopen. En omdat een rechtstreeks krediet via de Amerikaanse begroting gezien de catastrofale budgettaire situatie nogal moeilijk is, mag het IMF hiervoor nu garant staan.

Lees verder via eunmask.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Slimme meter emails ontfutseld: Firma List&Bedrog aktief

Geen cel voor witteboordencriminelen, slechts 11 schikkingen in zaak VVD-er Hooijmaijers