in , ,

Ook dat nog: Vier op de tien opgenomen ‘verwarde’ personen is buitenlands

ErikaWittlieb / Pixabay

Een paar opmerkelijke feitjes in dit Volkskrant-artikel van vandaag. “Een aanzienlijk deel – vier op de tien – van degenen aan wie een IBS (dwangopname, red.) wordt opgelegd in de tien grootste gemeenten, is in het buitenland geboren.”

Zet je dat af tegen de hoeveelheid Nederlanders (inclusief zij die hier geboren zijn maar wel buitenlandse ouders hebben), dan is dat echt belachelijk veel.

Het artikel richt zich specifiek op de tien grootste gemeenten. En wijst op de definitie van een ‘verward persoon’, omdat zo iemand veel te snel als ‘psychotisch’ wordt bestempeld.

Ruim 15 procent komt opnieuw terug voor een gedwongen opname, deels omdat er meestal geen rechterlijk bevel voor langdurige opname wordt gevraagd. Draaideurbeleid dus.

Het gaat dan om toeristen met een drugspsychose, ouderen met dementie, suïcidale personen en de typische ‘verwarde mannen’ zoals we die van de media kennen.

En bij al die gevallen blijkt het dus in vier op de tien keer om een buitenlander te gaan. Sociaal isolement, trauma, etc. kunnen allemaal redenen zijn voor waarom het bij die groep zo veel voorkomt.

Zelfs de gelukszoekers kunnen hier mentaal flink achteruitgaan.

De vraag is alleen ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nederland is gidsland in de NIeuwe Wereld Orde
6 maanden geleden

Merkel had nog zo artsen, chirurgen en ingenieurs beloofd. Ze wilde er wel 1.5 miljoen.
En om haar woorden nog even kracht bij te zetten dat het wel goed zou gaan meldde ze erbij “wir schaffen das …”. De burgers zagen dat vanaf het begin wel anders en waarschuwden de regering, maar die trok zich van alle bezwaren niets aan.
Welnu: we hebben het geweten … Blijkbaar artsen, chirurgen en ingenieurs uitverkocht … Wat we kregen was ongeschoold en indankbaar tuig dat op geen enkele manier paste in de westerse samenleving. Het gedrag van de gasten is onbeschoft. Verkrachtingen aan de orde van de dag. Steekpartijen die al geen decennia in het westen voorkwamen nu plotseling dagelijks nieuws. Deze mensen gaan in geen honderd jaar integreren. Willen ze ook niet. Ze haten het westen. Gevangenenissen zitten overvol.
Zou Merkel dat werkelijk niet hebben geweten of is er iets totaal anders aan de hand?

Daar waar je zou verwachten dat regeringen direct de vinger aan de pols zouden houden en onmiddellijk zouden optreden reageerden regeringen volledige tegengesteld aan wat men zou verwachten. De “gasten” werden ontvangen alsof de burgers van de EU een groot voorrecht ten deel was gevallen … Huisvesting, uitkeringen, scholing, moskeeen werden geregeld om het de gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken.
Daar waar veel jongeren al jaren op een woning wachten, werden “onze gasten” met voorrang behandeld.
En waar al spoedig overal de klachten naar boven kwamen deed de regering niet anders dan alles vergoelijken. Daders van verkrachtingen stonden binnen de kortste keren weer buiten …. de eigen bevolking kokend van woede achter latend.

Er is geen andere verklaring dan dat hier een heel vreemd “spel” wordt gespeeld door de EU, de VN en de regeringen die alle geinfiltreerd lijken te zijn door partijen die een andere agenda hebben. Nu na zo’n 5 jaar is volkomen duidelijk dat regeringen een beleid hebben gevoerd met geen ander doel dan om de EU van binnen uit kapot te maken. Financieel en cultureel. Dat gebeurt heel subtiel, in stapjes zodat niemand wakker schrikt.

En dit is nog maar een voorbeeld van beleid dat op niets minder wijst dan landverraad.

vraagtekentje123
Antwoord aan  Nederland is gidsland in de NIeuwe Wereld Orde
6 maanden geleden

Wat hebt u dat mooi en subtiel beschreven, ik ben dat stadium al lang gepasseerd vrees ik. Maar u legt precies de vinger op de zere plek, nou het is inmiddels een rottende krater, en ze kunnen niet meer terug, dus de enige weg is doorgaan hoe dan ook. tot het volk ze stopt, als het dan nog niet te laat is.

Minister Grapperhaus moet gewoon een boete en een strafblad krijgen

Nieuwe normaal: Gezin vlucht naar bungalowpark door terreur Marokkaanse jongeren na “verkeersruzie”