in

Ook Denemarken verbiedt na AstraZeneca ook het vaccin van Johnson & Johnson (Janssen)

Dat zijn er al twee! Na het verbod van het vaccin van AstraZeneca in april heeft Denemarken gisteren, 3 mei, besloten ook een anti-Covid-serum van Johnson & Johnson wegens mogelijke zware te verbieden, hoewel het Europees Geneesmiddelenbureau en de WHO groen licht voor diens gebruikgegeven hebben.

“De Deense gezondheidsautoriteit is tot de conclusie gekomen dat het gebruik van het Covid-19-vaccin van Johnson & Johnson niet opweegt tegen het risico op een mogelijk zwaarwegende bijwerking, VITT (een zeer zeldzame vorm van trombose in verband met de injectie van het serum), bij personen die het vaccin krijgen. Daarom wordt het Deense Covid-19 vaccinatieprogramma zonder het vaccin van Johnson & Johnson voortgezet”, zei men in een verklaring.

“Ook zouden we niet moeten vergeten dat we in de toekomst vooral jongere en gezonde mensen willen vaccineren” zei de plaatsvervangende algemeen directrice van de Deense gezondheidsautoriteit, Helene Probst .

De hadden het vaccin al in april opgeschort. Denemarken had het vaccin, dat in door Janssen, een dochteronderneming van Johnson & Johnson, wordt verkocht, nooit toegelaten.

Zijn gebruik of niet gebruik werd sinds midden april onderzocht.

Op dit moment zijn er in de vier toegelaten: …

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Artsen voor Waarheid doen aangifte tegen Rutte en De Jonge en alle medeplegers wegens ‘zeer ernstige misdrijven tegen de mensheid’

Je verwacht het niet met linkse hobby’s: 42% van ‘duurzame’ producten blijkt dat helemaal niet te zijn