in

Ook deze organisaties schuiven aan bij informateur Hamer: ‘Waarom nog stemmen, vraag je je haast af’

ulleo / Pixabay

Vandaag schoven bij informateur Mariëtte Hamer vertegenwoordigers van allerlei natuur- en milieuorganisaties aan, waaronder Urgenda, de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie en Natuurmonumenten.

Inge Lengton, chef politieke redactie van De Telegraaf, slingerde een tweet de wereld in die nogal wat losmaakt: “Waarom nog stemmen, vraag je je haast af.”

Haar collega Wierd Duk schreef: “Dit is toch niet meer te verkopen, joh? Business as usual, de lobbycratie bepaalt het beleid. Maar er is geen ‘kartel’.”

Waarop Statenlid Eric Jensen (JA21) reageerde: “Niet te verkopen? Nou, het gaat ze prima af. En niemand die aan de bel trekt: de Kamer vindt het ook allemaal best.”

Geen enkel democratisch mandaat

Historicus Roelof Bouwman, die schrijft voor Elsevier Weekblad, voegde toe: “De PvdA-informateur praat vandaag met door de gefinancierde ‘milieuorganisaties’. Want anders dan gewone burgers hebben groene bobo’s niet alleen stemrecht, maar worden ze ook persoonlijk gehoord bij de kabinetsformatie.”

Ook politieke partijen laten van zich horen. Zo zei Forum voor Democratie over de ongekozen klimaatorganisaties: “Zij hebben geen enkel democratisch mandaat om aan tafel te zitten. Alleen de op 17 maart verkozen partijen hebben dat.”

‘Duurzame economie’ en ‘inclusieve samenleving’

Hamer zei vandaag dat ze in het regeerakkoord ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
prof von Stieglitz
10 dagen geleden

Mariette Hamer ook weer eens een andere psychopaat uit het vak getrokken. Zij gaat praten met zichzelf. Linkse onbenullen die werken voor het grootkapitaal.
Steun de collecte voor DOEZELNOOIT!

prof von Stieglitz
9 dagen geleden

Voor de groepsimmuniteit kan je het beste met consumptie spreken tegen de bilderbergers.
Maar het meest effectief is een antraxspray.

prof von Stieglitz
9 dagen geleden

Drosten, Marion Koopmans, Ab Osterhaus en companen, opsporing en vastzetting gezocht en daarna tribunaal en daarna eventueel democratisch effectief ruimen volgens veeartsnormen. In naam van de volksgezondheid.

dr August Vermeilen
9 dagen geleden

Mariette Hamer uit de Partij van De Afgunst mag nu het laatste restje democratie dood slaan. We zullen niet bezitten en ‘gelukkig’ zijn. Stompzinnig fascistisch varken Mariette, je sluit dus gewoon
stemmers op FvD, PVV en nog wat meer uit. Snap je nu, geschifte aanhangster van de buitenlandse build back better ideoloog Klaus Schwab, dat dit uiteindelijk fout gaat aflopen?
Of ben je al net zo transhumaan als de demissionairen? Zou je je niet beter bezig kunnen houden met het doen van aangiftes tegen de misdadigers, waarmee jij je omringt?
Het is namelijk een plicht als je kennis draagt van dood door schuld. Wel je zult wel lekker doorgaan met collaboratie tot de dag is gekomen dat je hangt na een tribunaal.

Hehehe, strontziek wordt je van die bruinhemden in het vierde rijk. Bedankt voor deze uitlaatklep.

Hugo de Jonge WOEST na vraag over de verdwenen 13 miljard euro waarvan de bonnetjes kwijt zijn

Zes maanden cel vanwege ‘Stop Islamisering’ spandoek