in ,

Open brief voor de stemmer maar vooral de ik ga niet stemmer #EP2014

580484269 c15e952ae1 eu

Nederland staat op het spel

Morgen, 22 mei, zijn de Europese Parlementsverkiezingen. Voor veel mensen saai, ingewikkeld, oninteressant, een “ver van mijn bed show” en zo verder. Maar vergist u zich niet; we staan op een tweesprong.

De ene richting is de EU superstaat, de andere is voor een Europa waar landen soeverein (dus met behoud van zelfbeschikking) met elkaar handel drijven en samenwerken op allerlei vlakken.

De EU-kritische partijen willen de tweede optie, de EUfielen de eerste. Aangezien het Europese Parlement gekozen wordt voor een periode van 5 jaar, is uw stem van cruciaal belang. Gaan wij, eurokritische partijen, winnen? Nee. Helaas werken de groot Christelijke partijen (zoals het CDA), de Sociaaldemocraten (zoals de PvdA) en de Liberalen (D66 en VVD) allemaal samen in de EU met maar één doel: die EU superstaat. Ze vertellen elk een ander verhaal en trekken zo ieder hun specifieke kiezerssegment aan.

Die kiezerssegmenten bestaan wel, maar die segmentering verdwijnt als sneeuw voor de zon als we naar de daden van deze partijen kijken.

EU belastingdienst

Zo stemden ze allemaal voor EU belastingen. Brussel kan in de toekomst Nederlanders dus belasten, zonder dat wij Nederlanders er iets over te zeggen hebben.

U staat garant voor alle eurozone banken

Zo ook hebben ze voor en bankenunie gestemd. Vergeet de retoriek dat ze de bankbonussen aan banden leggen; deze bankunie is niets meer of minder dan dat u, Nederlander, garant staat voor elke bank in de eurozone. Die bankenunie klinkt goed, maar zit ook nog eens slecht in elkaar (zie deze column van mijn hand: http://www.telegraaf.nl/dft/goeroes/alexandersassenvanelsloo/22581432/__EU-bankenramp__.html ) en werkt zelfs averechts! Gekoppeld aan een EU belastingdienst, is dit een recept voor ellende.

Open grenzen

Het opengrenzenbeleid zorgt ook voor veel problemen zoals oneerlijke concurrentie voor, vrachtwagenchauffeurs, bouwvakkers, schilders, en zo verder. In plaats van het foute beleid te herzien, komen de EUfiele partijen met ideeën zoals meer controles en dergelijke. Nog meer ambtenarij om symptomen in plaats van oorzaken aan te pakken. EU-kritische partijen komen juist in opstand tegen deze onzinnige situatie. .

EU leger

Nu willen ze ook het buitenlandbeleid bij de EU leggen en daar horen dus EU diplomaten, een EU geheime dienst en een EU leger bij (zie deze column van Thierry Baudet http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/column/thierry-baudet/nexit-enige-optie ). De meeste politici van deze politieke partijen zullen dit ontkennen, maar hun stemgedrag tot nog toe vertelt een ander verhaal.

Er zijn maar erg weinig kiezers in Nederland (naar schatting 8%) die deze EU superstaat willen! Ongeveer 60% van de kiezers wordt dus compleet om de tuin geleid!

Uit euro en EU geen extreme opvatting

Laat u niet wijsmaken dat ophouden met de euro en uit de EU stappen (naar een beter Europees samenwerkingsverband) extreme meningen zijn (zie deze column http://www.rtlnieuws.nl/node/849501?fb_comment_id=fbc_1448058645435856_1448166705425050_1448166705425050#f365147a54 ).

Mijn verzoek aan u, de lezer, is dan ook om dit stuk met zoveel mogelijk mensen te delen.

Hoe minder stemmen deze EUfiele partijen krijgen, des te hoger da kans is dat de EU-kritische partijen het EU schip kunnen keren (en in het slechtste geval, de uiteindelijke schade kunnen beperken door middel van vertragen van de EUfiele plannen).

 Hier mijn persoonlijke politieke voorkeur vertaler voor die kiezers die geen EU superstaat willen hebben:

Uw partij Uw EU kritische keuze voor de EU Parlementsverkiezingen
PvdA SP of PVV
GroenLinks SP of PvdD
CDA CU/SGP
D66 Artikel50
VVD Artikel50 of PVV

Nu zijn niet alle alternatieven even EU-kritisch, maar een stem op een van deze opties is altijd nog 100 keer beter dan een stem op een van de EUfiele partijen (PvdA, GroenLinks, CDA, D66 en VVD).

Laat uw stem gelden. Niet stemmen speelt de EUfiele partijen juist in de kaart!

Vertel uw familie, uw buurman, uw collega’s hoe zij bedonderd worden door de gevestigde EUfiele partijen. Geef ze de alternatieven en spoor ze aan om te gaan stemmen, anders zijn we 5 jaar lang overgeleverd aan deze EUfiele politici. Dat is meer dan genoeg tijd om Nederland compleet te ruïneren. Laat dit niet gebeuren!

Alexander Sassen (Artikel50)

Note : Alexander Sassen draagt ook andere partijen aan zoals je terug kunt lezen, DAT DOEN WEINIG ANDERE POLITICI!!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een energiecrisis die erger wordt dan de financiële crisis

2395443003 807f9f4e52 sociale zekerheid1

Nog even een reminder: 1 januari 2015 gaat het basisrecht op voeding en onderdak op de schop