in , , ,

Oproep aan alle Nederlanders: STOP RUTTE III!

STEUN DE COLLECTIEVE AANKLACHT & WEGENS DISCRIMINATIE/UITSLUITING VAN 1,4 MILJOEN BURGERS… UPDATE: AANGIFTE OP 9 APRIL 2017 INGEDIEND NAMENS 3.300 BURGERS, ONZE FACEBOOKPAGINA IS VERWIJDERD & HET OM ZWIJGT!!!

Beste Nederlanders,

De Nationale Bond voor Overheidszaken heeft op 9 april 2017 aangifte gedaan namens 3.300 burgers wegens het ondermijnen van de Fair-Play beginsel van de Nederlandse democratie, door het plegen van een Cordon Sanitaire op een democratisch gekozen partij (PVV) en haar kiezers, door het ontnemen van het stemrecht. Elke KvK-ingeschreven politieke vereniging die deelneemt aan de Nederlandse democratie, dient de democratische spelregels te respecteren en na te leven. Geen enkele politieke partij bepaalt wie regeert, dat bepalen namelijk alleen de kiezers!

Ook zijn de Nederlandse kiezers onder dwang, bedreiging, belangenverstrengeling, misleidt met list & bedrog in samenzwering om een andere stemkeuze te moeten maken en zijn de verkiezingen beïnvloedt met het schenden van o.a. de integriteit-. Wegens het plegen van een onbehoorlijk bestuur, het onder een valse naam-misleiding ingeschreven te staan bij de KvK met de naam “democratie” (VVD, & D’66), het schenden van de ambtsplicht met het plegen van strafbare feiten, dient de verkiezingen van 2017 ongeldig verklaard te worden.

Het OM heeft de aangifte al ruim 5 maanden in behandeling, maar zwijgt tot op heden. Wij willen met een groot collectief een aanklacht/bodemprocedure starten met een advocaat, waardoor we niet meer afhankelijk zijn van het OM. Het discrimineren en uitsluiting van 1,4 miljoen burgers van de Nederlandse democratie is bij wet verboden en zelfs strafbaar, dus eis uw democratische rechten terug! Herstel de democratie, steun ons en meld u aan bij het collectief.

WIJ WILLEN MET ZOVEEL MOGELIJK BURGERS EEN AANKLACHT INDIENEN, DUS MELDT U S.V.P. AAN! Zodat we als collectief het schandalige ondemocratische wanbeleid en illegale kartelvorming van de afgelopen verkiezingen volledig afstraffen en de verantwoordelijken aansprakelijk stellen voor het overtreden van onze democratische rechten & wetten. (WORD LID & STEUN DE AANKLACHT)

  • LEES AANGIFTEMODEL & MELD U AAN VOOR DE COLLECTIEVE AANKLACHT & DE PETITIE! (KLIK HIER)

Binnenkort presenteren we het eerste Nederlandstalige professionele onafhankelijke mediakanaal, dat het belasting verslindende “NPO propagandajournaal” overbodig zal maken. Mensen hebben recht op onafhankelijke, niet-politiek correcte, objectieve nieuwsverslaggeving. Dus steun ons collectief om gezamenlijk een eigen professionele journaal te creëren!

Met vriendelijke groet,

Jordy Zwarts,

Nationale Bond voor Overheidszaken

www.bondoverheidszaken.nl                                www.facebook.com/BondOverheidszaken.NL
www.act4justice.org
www.facebook.com/Act4Justice
www.eutribunal.com
www.facebook.com/EUTribunal
www.act4freedomfoundation.rg


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Veelgebruikt vaccin gelinkt aan miskramen

Hormoonverstoorders aangetroffen in menselijke hersenen