in , , ,

Orbán: “Massamigratie wapen om EU-superstaat te creëren”

In een speech aan de Hongaarse Diaspora Raad heeft de Hongaarse premier Viktor Orbán (Fidesz) zwaar uitgehaald naar wat hij de “Europese elites” noemt. Volgens hem gebruiken zij massamigratie om een postchristelijke en postnationale superstaat te creëren.

“Wat een natie van lijfeigenen doet, leidt zelden tot internationale conflicten, maar dit is niet het geval met een vrije natie”, zegt Orbán. Daarmee doelt hij op de recente diplomatieke conflicten tussen de Europese Unie en de Viségradlanden, waar Hongarije deel van uitmaakt, inzake het gedwongen opnemen van migranten.

 

van Europa”

“Vandaag leven we in een wereld waar we moeten beschermen wat we hebben bereikt”, aldus de Hongaarse premier. Volgens hem ligt het “hoofdgevaar” voor de Europese verwezenlijkingen in het “debat tussen globalisten en natiestaten”.

“Europa heeft beslist te beginnen met een postchristelijk en een postnationaal tijdperk. In andere woorden, het voorziet een nieuw tijdperk waarin het beleid, gebaseerd op christelijke tradities en nationaal bewustzijn, zal vervangen door iets anders”, klinkt het. “Bij gebrek aan een betere benaming noemen we dit het beleid voor een ‘Verenigde Staten van Europa’”

“De politieke krachten, die als doel hebben een Verenigde Staten van Europa te creëren, hebben doelbewust massa’s mensen van andere culturen naar Europa gebracht […]. Dat komt door hun onderliggende attitude dat, in een Verenigde Staten van Europa, natiestaten en hun christelijke hoedanigheid eerder een nadeel dan een voordeel zijn”, zegt Orbán.

Orbán: “Dit is de enige logische verklaring waarom miljoenen mensen uit andere culturen naar Europa gebracht worden. Er moet een verklaring zijn waarom dit nu gebeurt. We kunnen dit niet als een toevalligheid beschouwen.” Volgens hem is het wel degelijk mogelijk de Europese buitengrenzen effectief te beschermen, zoals zijn grenshek bewijst.Volgens Orbán wijst het feit dat dit toch niet lukt er op dat daar simpelweg geen politieke wil voor is binnen de .

Verkiezingen 2018

Op het einde van zijn speech lijkt de Orbán naar de opkomende Hongaarse verkiezingen van 2018 te verwijzen. Zijn partij doet het voorlopig heel goed in de peilingen. Orbán:“Zullen wij onze verwezenlijkingen beschermen en Hongarije een niet-immigrantenland laten blijven, of zullen we de handdoek in de ring gooien en de dictaten van anderen aanvaarden?”

“Zullen we als vrij land terugvallen naar onderworpen land? Zullen we aanvaarden dat anderen ons veranderen naar hun voorkeuren, […] een immigrantenland dat niet voortbouwt op haar nationale cultuur en christelijke tradities, maar in de plaats daarvan daarmee wil breken?”, zo besluit de premier.

Lees ook eens verder bij de Bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Klaar Wakker
3 jaren geleden

Hoe kan het dat we alleen Orban horen en dat wij in NL geen enkele polticus horen (misschien uitgezonderd Wilders en Baudet)? Het staat voor mij buiten kijf dat de EU leiders niets meer zijn dan “puppets on a string” met de Bilderberg NWO groep als de kwade genius achter de plannen. Kwalijk is dat de burgers van de EU als ze niet in actie komen straks opgezadeld zitten met giga problemen.
De NWO elite ziet graag een eenheidsworst die geen onderlinge banden kent zodat saamhorigheid en religies verdwijnen. Conflicten ziet de elite graag want dat rechtvaardigt allerlei maatregelen. Nu al zijn de binnensteden in ons land Islam gettos geworden. De EU (Soros) zal deze chaos met graagte aanpakken en allerlei maatregelen in voeren als camera’s, afluisteren, EU leger, EU informatie dienst en misschien zelfs EU FEMA kampen. Alle ingredienten om een giga politiestaat te creeren.
Hoogste tijd dat wij onze politici tot de orde roepen en dat burgers duidelijk krijgen wie achter deze krankzinnige plannen (Kalergi, Agenda 21, Chemtrails etc) staan.
Inmiddels is de naam van oorlogsmisdadiger Soros al gevallen. Terecht dat Orban groot alarm slaat.

Rijkste 1% bezit nu meer dan helft van ’s werelds rijkdom

Rechter: Besluit over gaswinning in Groningen moet opnieuw