in , , ,

Parlement Zweden neemt wet aan die immigranten boven Zweedse volk stelt

2017 12 08 19 39 31.etnische20zweed20dakloos

Wat al jaren praktijk is, werd eerder deze herfst ook officieel gemaakt: het Zweedse parlement heeft een wet aangenomen waarmee moslimmigranten officieel boven het autochtone Zweedse volk worden gezet. De door critici gebruikte term ‘maatschappelijke zelfmoord’ is nu meer dan ooit op zijn plaats. Terwijl grote aantallen dakloze Zweden op straat de vaak bittere winterkou moeten zien te overleven, krijg migranten die bijna allemaal één specifieke religie aanhangen, van zowel staat als kerk (!) een almaar extremer wordende voorkeursbehandeling.

Zweden is al jaren één grote grabbelton voor zowel legale als illegale immigranten, reden waarom het Scandinavische land zo’n populaire bestemming voor hen is. Deze immigranten hebben nu ook officieel een voorkeursstatus gekregen. Zo krijgen autochtone Zweden die al jaren op de wachtlijst staan voor een huurwoning vanaf deze herfst te horen dat de hun beloofde woningen allereerst aan pas aangekomen en werkloze immigranten worden gegeven – gratis. Sommige Zweden protesteerden heftig, maar de linkse regering in Stockholm weigerde naar hun bezwaren te luisteren.

Overheid en kerken laten etnische Zweden in de kou staan

Nog erger is dat aanzienlijke aantallen etnische Zweden deze winter in de kou op straat moeten slapen. Zij vallen buiten de boot van de ruimhartige sociale zekerheid, waarvan de miljardenpot nu vrijwel uitsluitend wordt gebruikt om het de vele moslimmigranten zo goed mogelijk naar de zin te maken – en dat met belastinggeld dat door de autochtone Zweden is opgehoest.

De Zweedse kerk loopt netjes in de pas met de overheid. De kerken in het district Göteborg openen tussen 15 december en 15 maart hun deuren voor daklozen. Prachtig idee, maar… alleen buitenlandse daklozen, dus migranten, ook illegalen, zijn welkom. Met andere woorden: ben in je Zweden geboren, heb je een blanke huid, en ben je dakloos? Dan straft zowel de staat als de kerk je daarvoor door je letterlijk en figuurlijk in de kou te laten staan.

Schokkende acceptatie door Scandinaviërs die bang zijn ‘racist’ te worden genoemd

‘De mensen met gezag, van de hoogst geplaatste nationale leiders tot aan de onderste lokale bureaucraten, lijken te hebben vergeten voor wie ze werken,’ schrijft Bruce Bawer voor het Gatestone Institute. De complete overheid lijkt zich enkel als barmhartige Samaritaan voor vreemdelingen te willen opstellen, en vergeet de Zweedse burgers die dit peperdure systeem met torenhoge belastingen overeind houden.

‘Nog schokkender is dat miljoenen Scandinavische burgers dit accepteren,’ vervolgt Bawer. ‘Vanaf hun geboorte zijn ze gedrenkt in het multiculturalisme. Miljoenen durven niet op te eisen wat hen rechtmatig toekomt, waar ze zelf voor hebben vertaald, wat ze verdienen, omdat ze anders door anderen, en zelfs door zichzelf, als onverdraagzaam worden gezien.’

Sommige Zweden pikken het niet meer

Er zijn echter ook Zweden die het niet meer pikken. De vrijheidspartij Zweden Democraten is ondanks een boycot door alle andere politieke partijen sterk in opkomst, net als alternatieve internetmedia zoals Samnytt, dat onlangs berichtte over het bizarre besluit van de kerken in Göteborg om alleen moslimmigranten –die het christelijke geloof als een gruwel zien dat moet worden onderworpen of vernietigd- toe te laten, en zelfs dakloze kerkleden te weigeren.

Daar kwamen ladingen boze reacties op, zoals ‘Het pad naar de hel is geplaveid met goede bedoelingen’ en ‘De haat tegen etnische Zweden kent geen grenzen’. Een derde suggereerde dat de Zweedse kerken zich nu net zo goed in moskeeën kunnen veranderen, compleet met minaretten.

Collectieve zelfmoord

Het politiek-correcte links-liberale beleid in Zweden is dan ook een perfecte handleiding voor ieder autochtoon volk dat zichzelf wil afschaffen, en gewillig alles waar de vorige generaties zo hard voor gewerkt hebben, overgeeft aan vreemden waarvan 9 van de 10 er een extreem vijandige religieuze ideologie op nahouden, en die de misdaad in een land als Zweden hebben doen exploderen.

Wij vragen ons af of toekomstige generaties –àls die er al ooit komen- over 100 jaar wel zullen kunnen geloven dat hun voorouders in Europa op zo’n onthutsende wijze collectief zelfmoord pleegden, en zich daar nog goed bij voelden ook.

(1) The Gatestone Institute via Zero Hedge

Lees ook eens verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3721322159 d5d62d1189 privacy e1448272175838

Hoge Raad stuurt aan op privacy by design

201709 timmermans infowars

EU-apparatsjik Frans Timmermans wil structureel Afrikaanse immigratie