in , ,

Pfizer document waarschuwt dat vaxxers gevaar kunnen vormen voor ongevaccineerde zwangeren en moeders

sheeple

In een studie van de grootste ' wordt gewaarschuwd dat ingeënte mensen bepaalde ‘vaccin'componenten kunnen overdragen op anderen, enkel door persoonlijk contact met hen te hebben.

Zwangere vrouwen en hun ongeboren of pasgeboren kind lopen daardoor gevaar.

Ook hieruit blijkt dat het ‘shedden' van potentieel schadelijke ‘vaccin'stoffen zoals spike proteïnen, waar we dit jaar al vaker aandacht aan besteedden, beslist geen complottheorie is.

‘Blootstelling aan de studie interventie tijdens zwangerschap of borstvoeding en beroepsmatige blootstelling moet binnen 24 uur na bekendwording bij de onderzoeker bij Pfizer Safety worden gemeld,' zo vermeldt het document over de verrichte klinische studie.

Met ‘studie interventie' wordt de mRNA Covid-injectie bedoeld. Daar is het onderzoek immers op gericht. ‘Blootstelling' betekent niet injectie / ‘', maar dat iemand die NIET geïnjecteerd is lichamelijk dicht in de buurt van iemand komt die wel is geïnjecteerd.

Het kan daarnaast ook slaan op een niet geïnjecteerd persoon die de vloeistof uit een vaccinflesje aanraakt.

Gevaar voor zwangeren en borstvoeding gevende vrouwen, en hun baby's

In deze specifieke studie gaat het om niet geïnjecteerde zwangere of borstvoeding gevende vrouwen, bijvoorbeeld een medewerker van een lab of teststraat waar de Covid worden toegediend.

Als DAT gebeurt, dan noemt Pfizer dat een ‘safety situation', een veiligheidsincident dat binnen 24 uur moet worden gemeld.

Kortom: een lab medewerker die zwanger is of borstvoeding geeft en dicht in de buurt van een gevaccineerde komt, moet dit zo snel mogelijk rapporteren. Waarom? Duidelijk omdat er een gevaar is voor haar ongeboren kind of haar pasgeboren baby, aan wie dat gevaar via moedermelk kan worden doorgegeven.

Zo'n vrouw hoeft dus enkel dichtbij iemand te komen die het ‘vaccin' reeds heeft ontvangen. Meer niet.

Dat betekent dat er een overdracht kan zijn van ‘vaccin'componenten van de ene op de andere persoon, waarvan Pfizer erkent dat die overdracht een GEVAAR kan vormen voor zwangere en borstvoeding gevende vrouwen en hun baby's.

Uit het document: …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
closeup photo of white cup on wooden surface

Bedrijf achter digitale vaccinpaspoorten gelinkt aan prominente nazifamilie

skhrnnkw740

Bange mensen, blijf lekker thuis zitten, neem die derde, vierde, x prik. Maar stop met het verpesten van mijn levensgeluk