in

Bange mensen, blijf lekker thuis zitten, neem die derde, vierde, x prik. Maar stop met het verpesten van mijn levensgeluk

skhrnnkw740

Corona maatregelen zijn tegen de menselijkheid. Ze zijn tegen alles wat het leven het leven maakt. De prijs is te hoog. Mensen zijn geen robots.

Er is altijd griep geweest, er is altijd dood geweest, soms meer, soms minder.

Wat blijft zijn foute heersers die angst zaaien en macht oogsten. Profiterende van een bange meerderheid die zichzelf als deugdzaam ziet.

En daarmee de rest van de bevolking het recht op levensgeluk ontzegt.

Bange mensen, blijf lekker thuis zitten en neem die derde, vierde prik. Maar stop met het verpesten van mijn leven. Jullie angst-egoïsme ontneemt mij mijn leven.

Jullie deugdzaamheid is geen deugen, het is angst voor leven.

99,9 % van de NL bevolking is nog in leven, slechts 1 op de duizend is overleden MET corona. Als jullie willen stoppen met leven, prima.

Maar ontneem mij niet dat wat mijn leven …

Lees verder bij de bron: Vrijspreker.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
sheeple 326x159

Pfizer document waarschuwt dat vaxxers gevaar kunnen vormen voor ongevaccineerde zwangeren en moeders

Vaccination Corona Group  - Alexandra_Koch / Pixabay

WAUW! Rechtstreeks van NIH.GOV. Ze wisten de hele tijd dat gevaccineerden zieker zouden worden na contact ‘Coronavirus’!