in

Plan  was om dit jaar ‘slechts’ 42 miljard te lenen: Nederland leende al 66 miljard om alle coronasteun te financieren

kalhh / Pixabay

Sinds maart staan de geldsluizen open bij de Rijksoverheid. Inmiddels is Nederland bijna toe aan het derde grote steunpakket voor ondernemers. Voor de staatskas heeft het ministerie van Financiën dit jaar al 108 miljard euro geleend, het gros daarvan vanwege corona.

Voor de coronacrisis was het ministerie van plan om dit jaar ‘slechts’ 42 miljard euro te lenen.

De extra miljarden hadden de verschillende ministeries onder meer nodig om de bijna zestig verschillende noodmaatregelen te betalen.

Uit een overzicht van het ministerie van Financiën blijkt dat er voor de maatregelen tot nu toe al ruim 37 miljard euro gereserveerd is.

Het overgrote deel daarvan ging naar ondernemers in de vorm van loonsteun voor hun personeel (NOW). Samen met steun voor zzp’ers (Tozo) en een tegemoetkoming voor de vaste lasten (TOGS en TVL) vormden die de eerste twee grote steunpakketten.

Lees verder bij de bron: NOS


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De tijd van harde acties tegen de regering is NU !!!!
5 maanden geleden

Met geen woord wordt gerept over hoe het Corona virus is ontstaan en hoe het hier gekomen is. Overal zijn filmpjes te zien over BIll Gates die ruim voordat COrona uitbrak in TED lezingen enthousiast vertelt over virussen en vaccins en over het terugbrengen van de wereldbevolking. We weten dat Gates patenten heeft op het CV-19 virus via het Pilbright instituut. We weten dat het virus in de VS is ontwikkeld en dat het overgebracht is naar Wuhan voor verdere bewerkingen. Ergo: dit virus is niet toevallig, het is gemaakt en het is losgelaten met de intentie om de wereldbevolking in problemen te brengen zowel qua gezondheid als door de wereldbevolking op alle manieren te beperkingen in hun vrijheid.

Je zou dus van overheden verwachten dat zij alles doen om alles uit te pluizen en de daders op te pakken. Maar vreemd genoeg zit Rutte samen met Bill Gates en blijkt Gates ook nog eens sponsor van het RIVM en de WHO. Dan komt een NL overheid die wel even vaccins bestelt zonder dat de fabrikant verantwoordeiljk is voor gevolgschade en nog steeds zit de NL bevolking stil in haar stoel.
Aan alle kanten wordt gewaarschuwd voor vaccins en mogelijke bijwerkingen en is bekend wat Gates in Afrika heeft uitgevreten met het injecteren van duizenden jongeren die voor het leven zijn beschadigd. In India is Gates inmiddels Persona Non Grata verklaard. Hij mag India dus niet meer in …
Het blijkt dat allesbehalve duidelijk wat een virus nu werkelijk is (schandalig !!!!) en tal van wetenschappers komen naar buiten met theorien die niet zo vreemd zijn als het lijkt.

Ik kan tot geen andere conclusie komen dan dat de NL regering volledig van het pad is geraakt en niet de belangen van de NL bevolking dient. En daar kan maar een conclusie zijn: Rutte CS moet gestopt en een zakenkabinet moet de zaak volledig uitzoeken voordat nog meer schade wordt aangericht.

WTF video: burgeroorlogtaferelen in Wisconsin, USA – Antifa vs. gewapende milities

‘Grote banken, verzekeraars en pensioenfondsen in Nederland gelinkt aan ontbossing Amazone’