in ,

Polio virus uit vaccin oorzaak besmettingsrisico in Ukraine

Een Britse man die was gevaccineerd tegen polio in zijn jeugd heeft het geïnjecteerde virus 28 jaar lang verspreid via zijn ontlasting.

Na verloop van tijd is het virus in zijn lichaam aanzienlijk gemuteerd in een virus dat niet langer ‘verzwakt’ was en verlamming kan veroorzaken.

Lees het volledige bericht op de website van de bbc.

Gevaccineerde mensen als lopende kweekschaaltjes of incubators waardoor ziektekiemen uit een laboratorium dus kunnen zorgen voor nieuwe uitbraken van ziekten die reeds voor men begon met vaccineren op hun retour waren.

Ja, u leest het goed.

De WHO, de ‘gezondheids’ organisatie, denkt in ieder geval dat de tijd nu rijp is om eerlijk te zijn over waar de ‘dreiging’ voor ziektes tegenwoordig vandaan komt. Polio wordt verspreid en in stand gehouden door gevaccineerde mensen. En de oplossing? U raadt het nooit, meer vaccineren!

Lees verder via de Bron: zaplog


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Patricia
5 jaren geleden

Ze gaan nu zelfs een stapje verder door te zeggen dat het én belangrijk is dat iedereen in Afrika/Oekraïne 3x oraal gevaccineerd moet worden tegen polio én dat je kind, als je het niet laat vaccineren, risico loopt om verlamd te raken door het gemuteerde oraal polio virus wat de WHO aan het verspreiden is.

Dus de WHO verspreid bewust het poliovirus en zegt daarbij, iedereen moet gevaccineerd worden want alleen door vaccinatie bescherm je je kind voor het vaccinvirus wat wij onder de bevolking aan het verspreiden zijn….

wat zal er straks in Nederland gaan gebeuren als één persoon met polio hier ontdekt wordt?
Dan komt het draaiboek polio van stal en zal ook hier iedere ongevaccineerde (in ieder geval op de bijbelbelt) opv worden aangeboden en zal het rivm dan ook zeggen;

“Het is belangrijk dat elk ongevaccineerd kind opv krijgt anders lopen de ongevaccineerden risico om verlamd te raken door het gemuteerde opv vaccin virus”?

Tekort sociale huurwoningen komt door kapitalistisch wanbeleid

Je verwacht het niet: Weer meer miljonairs in Nederlandse bankwereld