in ,

Politie Haarlemmermeer pakt trouwstoet aan en neemt auto’s in beslag

Vijftien auto’s die meereden in een trouwstoet zijn door de politie aan de kant gezet omdat de trouwstoet overlast veroorzaakte. Drie auto’s werden in beslag genomen.

De politie had meerdere meldingen gekregen van overlast door de trouwstoet. Bij de A4 ter hoogte van Hoofddorp werden de auto’s daarom aan de kant gezet.

Rookfakkels

Verschillende mensen kregen een boete, onder wie een 21-jarige man die rookfakkels in zijn kofferbak had liggen en mensen die zich schuldig maakten aan verkeersovertredingen.

Drie auto’s werden in beslag genomen. Die waren van een autoverhuurbedrijf, maar de bestuurders stonden niet vermeld op het huurcontract.

Lees verder bij de bron: RTL Nieuws

Hoeveel sterren geef jij?
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Steun mij, zodat u op de hoogte blijft!

Tikkie | iDeal | PayPal

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. Proficiat Nederland !!!! Waar een klein land groot in kan zijn ….. Ik kan me goed voorstellen dat dit jonge paar zo snel mogelijk Nederland wil verlaten. Want laten we wel wezen: wie wil er nu in zo’n politiestaat wonen?

  2. Nederland naar de Kloten, heb jij al eens een Turkse of Marokkaanse bruiloft stoet in Rotterdam meegemaakt? Dan had je denk ik iet genuanceerder op bovenstaand bericht gereageerd. Dan zou je willen dat het “jonge paar” zo snel mogelijk hier vertrekt, en dat ze vooral hun familie en vrienden niet vergeten mee te nemen.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Rutte straft iedereen hard die zelf pensioen opbouwt in box 3 met ‘spaarbelastingverlaging’

Zijn we als mensheid goed bezig? VN: Elke veertig seconden overlijdt iemand door zelfmoord