Producent FEMA-camps, martial law film vermoord/zelfmoord..?!

David Crowley is afgelopen weekend in zijn eigen huis gevonden, vermoord samen met zijn vrouw en kind. De politie sprak met enige twijfel over een soort ‘murder/suicide’. Maar het is eigenlijk heel simpel.. Voor de zelfmoord zijn geen bewijzen gevonden en het blijkt dat David Crowley’s vrouw en dochter in ieder geval vermoord zijn.

David Crowley is ook de man die zojuist een film via crowd funding mocht gaan maken over de politiestaat die de VS heet.. Een politiestaat die haar bevolking volledig heeft geboeid en geknecht. Daarvoor de beruchte FEMA-camps gebruikt, die in de VS werkelijkheid zijn..!  De inhoud van Crowley’s film is uiterst controversieel en toont een van de mogelijke realiteiten van de nabije toekomst. Is David het slachtoffer van zijn film geworden.. Kwam hij té dicht bij de waarheid..?

Hij zag dat de politie zich de afgelopen jaren is gaan militariseren en toen doemde een scenario voor hem op.. De VS lijkt zich -uiterst grondig- op te maken voor de crash van de leeggeplunderde US-dollar en de burgeroorlog die dit uiteindelijk teweeg zal gaan brengen…

In zijn poging iets te doen om mensen te doen ontwaken, is hij aan deze film begonnen. Maar kennelijk heeft hij ook tegen het ‘zere been’ geschopt van een machtselite..?

Lees verder via WantToKnow.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef jouw mening

Close