in ,

Racisten, seksisten en ander tuig kunnen vrij hun gang gaan bij de Politie

politie 1543438444
Alexas_Fotos / Pixabay

De Nationale Politie negeert interne meldingen over discriminatie, seksuele intimidatie en ander grensoverschrijdend gedrag. Bij de politie kunnen racisten en seksisten vrij hun gang gaan.

Burgers zijn „kankermongolen, kankerlijers, pauper-allochtonen, kankervolk, kutvolk en kutafrikanen”.

Zo schrijven politiemensen over ons. Het betreft „letterlijke citaten” die een tiental politieagenten volgens politieadviseur en lid van de diversiteitsraad van de Nationale Politie Carel Boers (55)  bezigde in hun eigen politie-appgroep over mensen die ze op straat tegenkomen.

Boers vindt het zo zorgelijk dat hij ermee naar NRC stapte.

„Dienders spreken de wens uit dat burgers van anderen dan de politie een pak slaag krijgen, de burger doodgereden zal worden, de burger wel aan de beurt zal komen, en de burgers allemaal kapotgemaakt moeten worden.”

De politieleiding weet daarvan, maar doet niets, zegt Broers. Hij stapt daarom op bij de politie. Boers zegt vooral het laatste half jaar diverse „grove misstanden in de top van de politie” te hebben gemeld bij de korpsleiding – van aanrandingen tot ernstige discriminatie….

Lees verder bij de bron: Wel.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
geld cadeau 1559804305

Topinkomens fors omhoog, cao-lonen de overgebleven kruimels

dakloos 1563002233

Aantal economisch daklozen(baan maar zonder huis) blijft groeien door beste kabinet ooit