in ,

‘Aantal klachten over discriminatie door politie stijgt’, geen enkele agent is daarvoor vervolgd

Het aantal klachten over door de is dit jaar met bijna 25 procent toegenomen.

Dat blijkt uit cijfers die RTL Nieuws heeft opgevraagd bij de Nationale Politie.

In de eerste negen maanden van dit jaar zijn 168 klachten binnengekomen bij de politie, tegenover 135 over heel 2019. De politie wijst de meeste klachten af.

Behalve klachten zijn in de afgelopen jaren ook 54 aangiftes ingediend tegen agenten wegens discriminatie. Geen enkele agent is daarvoor vervolgd, aldus RTL Nieuws.

Alle zaken werden door het Openbaar Ministerie geseponeerd.

Sinds 2016 handelde de klachtencommissie van de politie zeventig discriminatiezaken af. Daarvan verklaarde zij er twee gegrond, aldus RTL Nieuws.

Ook weet de politie niet hoeveel zaken tot tevredenheid van de klager zijn afgehandeld, terwijl ze wettelijk verplicht zijn die gegevens bij te houden.

De Nationale Politie zegt tegen RTL Nieuws dat de klachtenprocedure niet hoeft ….

Lees verder bij de bron: NRC


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
demiurg
8 maanden geleden

bij de politie moet je Niet zijn. ook niet voor aangifte
en de NO klacht tegen de politie moet je ook niet zijn.
.
\DE POLITIE DOET NIETS
.
En de NO is het afvalputje van de overheid

NO = nationale ombudsman

De overheid is niet de vriend van de burger !!
8 maanden geleden

Het probleem is niet de politie …. Het probleem is dat burgers blind vertrouwen op hun overheid en hun regering en ook de politie en de rechtspraak. Dit probleem is ook niet van vandaag of van gisteren … Het is een gevolg van het feit dat burgers niet actief zijn en het doen en laten van de regering en de rechtspraak blind volgen en dat regeringen schijt hebben aan burgers en zonder enige consultatie over burgers heen regeren.

Dat is overigens niet het gevolg dat burgers niet geinteresseerd zouden zijn maar een geleidelijk proces waar burgers langzaam in slaap worden gesust met cadeautjes. Is eenmaal het vertrouwen gewekt dan wordt het lijntje langzaam aangehaald en stijgen de belastingen etc.
Een andere oorzaak van verwijdering is dat de overheid niet luistert naar de burgers.
Een burger kan bezwaar aantekenen al dan niet via een vereniging, maar uiteindelijk doet de overheid wat zij wil. Bewijs te over !!!!

De belasting is tegenwoordig een zware-overbelasting en diefstal waarbij meer dan 80 % van alle verdiensten op de een of andere manier bij de overheid terecht komen. Het klopt van geen kanten.
Ondanks alle machines, computers en telecommunicatie zijn mensen verroodeeld tot een leven van werken, werken en werken. Nooit was de ongelijkheid in inkomen groter dan nu.

Samengevat: overheden, NGO’s, media zijn corrupt geworden en lopen aan de hand van de banken en multinationals ….Met de burgers wereldwijd als slachtoffer.
De inactiviteit tezamen met de criminaliteit van de NWO is de reden dat de NWO zo lang zijn eigen gaan is kunnen gaan ….
De tijd van handelen is nu …. Het is genoeg geweest.

Het enige waar Covid-19-testkits goed voor zijn, is het verzamelen en onderzoeken van DNA

Eet smakelijk! Nederland grootste importeur van fout paardenvlees uit Argentinië