in ,

Rellen in Ferguson: vraagstukken over Michael Brown

14789357399 86b95a7f75 Michael Brown1

Het is algemeen bekend dat de FBI door de jaren heen dikwijls betrokken is geweest bij het laten ontstaan en aanwakkeren van gewelddadige acties in Amerika. Wie hier meer over wil weten raden wij aan het artikel Cointelpro: The Untold American Story te lezen.

De bewuste verstoringen in de vinden dan plaats onder het aloude principe van “We shall provoke you to acts of terror and then crush you”.

Het doel is dan om in Amerika of delen daarvan zo snel mogelijk Martial Law (staat van beleg) in te kunnen voeren. Wanneer je dan zoiets doet, is het natuurlijk prachtig als je iemand anders de schuld kunt geven. En wie komt daar niet meer voor in aanmerking dan Vladimir ?

Vergezocht? Ja dat vonden wij ook. Maar tot ieder's verbazing verscheen kort in een reportage van RT News uit Ferguson niemand minder dan de verdwenen Oost Oekraïense rebellenleider Igor Strelkov in beeld.

Na ongeveer 8 seconden zie je Strelkov links achter de man met het bord in zijn handen.

https://www.youtube.com/watch?v=L5x7D0AlZPc

Deze video ging aardig viraal en zou bewijs zijn dat dit de manier was waarop Poetin wraak nam op de door Amerika en uitgevoerde staatsgreep in Kiev.

RT News reageerde dan ook onmiddellijk met het bericht dat in hun originele beelden deze Strelkov helemaal niet voorkomt en dat we hier te maken hebben met de zoveelste manipulatie van beelden. De originele videobeelden van RT News

Wat wel vaststaat is dat er duizenden nep Twitteraccounts zijn gebruikt om berichten te verspreiden. Hoe dat gebeurde wordt duidelijk gemaakt in de navolgende video.

Honderden, zo niet duizenden Twitteraccounts die allemaal dezelfde boodschap verstuurden.

Dan kun je nog een stap verder gaan en onderzoeken of het incident betreffende Michael Brown wel echt heeft plaatsgevonden of dat we ook wat dat betreft weer een rad voor ogen worden gedraaid.

Dat is wat de maker van de volgende video heeft gedaan.

Hij is gaan spitten in de familiebanden van Michael Brown en dan in het bijzonder van de ouders. De conclusie is eigenlijk dat het lijkt alsof die mensen niet echt bestaan. Zo is er ook nergens terug te vinden dat Michael Brown is begraven, zijn er geen rouwadvertenties/berichten (obituaries).

Maar, dan is wel weer een bijzonder “toeval”.

Op 28 juli overlijdt er onverwacht een man die eveneens Michael Brown heet. Hij schijnt te lijken op de neergeschoten Michael Brown. Een man die wordt begraven om elf uur in de ochtend van 9 augustus, ongeveer drie uur voordat Michael Brown wordt doodgeschoten.

video is verwijderd

Of het nu wel of niet Michael Brown is die echt is doodgeschoten, duidelijk is wel dat we hier weer te maken hebben met een dubbele agenda.

Lees verder via Niburu.

 

Foto via Elvert Barnes cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Link tussen BMR-prik en autisme bij Afro-Amerikanen, data gemanipuleerd

1182980503 17f4d35528 RWE1

Uhh EU sancties? RWE mag olie- en gasdochter aan Russen verkopen