in ,

Slecht geregistreerd toneelstukje van een “gewapende overval” bij de NOS

Bij de NOS was er een gewapende gijzeling vanavond, scènes die rechtstreeks uit V for Vendetta hadden kunnen komen.

De keurig gekleede, 19 jarige Tariq Z. wilde volgens zijn zeggen spreektijd namens een hackerscollectief om belangrijke wereldzaken met het Nederlandse volk te delen. Het was surrealistisch om naar te kijken. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen.

Van de motieven weten we natuurlijk niets, maar een eenmansactie lijkt het meest aannemelijk omdat hackers eerder een cyberaanval in zouden zetten en er ook niet direct tekenen van een valse vlag operatie te herkennen waren zoals wel duidelijk het geval was begin januari in Parijs in verband met Charlie Hebdo. Uiteraard werd het gelijk volledig uitgemolken en benut met een roep om nog meer veiligheid. Peter R. de Vries kon niet nalaten even te noemen dat de jongen wellicht een complotdenker is ‘waarvan er best veel mensen zijn tegenwoordig die allerlei bizarre Indianenverhalen op aanhangen’. Tsja, complot is een zeer besmet woord in onze waarmee het kijken naar feiten massaal word vermeden.

Geluiden uit de samenleving dat er iets mis is met de media komen in steeds grotere getale naar voren. Steeds meer mensen uit alle lagen van de bevolking worden wakker en zien kleinere of grotere delen van hetgeen zich nu op – en vooral achter – het wereldtoneel afspeelt. Gezien het nieuws dat de afgelopen jaren op Earth Matters en vele andere onafhankelijke nieuwsbronnen de revue is gepasseerd is dat op zich een hoopvol geluid. De manier waarop er deze week aandacht voor is geprobeerd te vragen (afgelopen dinsdag was er ook een demonstratie van ongeveer 1.500 mensen in onder de naam ‘Break the System’) gaat echer niet de gewenste verandering tot stand brengen.

Welk wetenschappelijk onderzoek daarachter zit, waarom het aannemelijk is dat de NOS in nauw contact staat met de veiligheidsdiensten, daar met regemaat opdrachten van krijgt, bewijs dat de NOS beelden manipuleert en met grote regelmaat brengt volgt hieronder, maar voor degene die de beelden gemist heeft hier eerst de video hoe de man werd overmeesterd in de NOS studio:

video is verwijderd

Lees verder via Earth Matters.

 

Nog even vanaf een andere hoek gefilmd:

 

Wat mij opvalt is dat de agenten geen kogelwerende vesten aan hebben, geen helm en ze gewoon op een gewapende man aflopen zonder enige beschutting/bescherming en dwars door het schietveld van de wannabe acteur Tarik Z lopen. Hij gooit wel erg snel zijn gun op de grond en steekt zijn handjes in de lucht.

Dansen kan hij overigens ook:

https://www.youtube.com/watch?v=V6A3hvfEBnk

De aanhouding was overigens 1 uit het boekje:

tarik politie

De gun was overigens een nepgun, wisten de agenten dit dan al? Was er daarom geen arrestatieteam zoals normaal gebeurt erbij geroepen?

De NOS wist al dat er “iets” zou gebeuren aan de programmering te zien:

NOS_uitzending_uitloop

 

Zodra de uitzending wordt hervat word er onmiddellijk een connectie gelegd met Parijs en de aanslag op Charlie Hebdo eerder deze maand. Wat er over het hoofd word gezien is de reactie achter de schermen. Er gaat bij het personeel een interne mail rond dat er geen Tweets gestuurd mogen worden. De ’s gaan uit en, denk even goed na, dit is een nieuwszender! Elke echte journalist zou zijn leven wagen voor een verhaal zoals dit! Dit toont dus aan dat het nieuws bij de NOS gecontroleerd word. Er gaan geruchten rond dat de jongen lid is van Anonymous, een bekende hackersgroep. Dan zou je toch moeten gaan afvragen welk geheim deze jongen plotseling naar buiten komt brengen? Waarom wordt zijn account afgesloten? Maar de NOS vraagt zich dit niet af.

Dan duikt er een briefje op in de social Media:
briefjeindringernos

“Besef dat ik niet in mijn eentje ben. Er zijn er nog 5 plus 95 hackers die klaar staan voor een cyberaanval.”
Dit is geen correct Nederlands, en die jongen zat nog wel op een universiteit.
“Besef dat ik niet in mijn eentje ben, er zijn nog 5 indringers. Daarnaast zijn er nog 95 hackers die klaar staan voor een cyberaanval.”

Nou DAT is correct Nederlands.

Lees verder via Het Vrije Nieuws.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

200 miljard euro winst voor pensioenfondsen, maar geen euro naar gepensioneerden

Ondanks de wachtlijsten voor Nederlanders: ‘Klein’ deel huurwoningen naar vluchtelingen, 15.000 woningen dus