in ,

Soms vraag je jezelf af WAAROM?! : ING introduceert stembediening ‘Inge’ in Mobiel Bankieren App

6834942561 dae5c9277b internetbankieren1

ING introduceert als eerste bank in Europa stembediening in de Mobiel Bankieren App onder de naam Inge. Met Inge is het mogelijk om ‘handenvrij’ te bankieren. Het is een alternatief voor het gebruik van een aanraakscherm.

De gebruiker kan door middel van zijn stem opdrachten geven aan Inge die vervolgens worden uitgevoerd. Met de toevoeging van stembediening in de Mobiel Bankieren App speelt ING in op de trend dat het bedienen van apparaten met de stem in de toekomst steeds gebruikelijker wordt. Stembediening in de ING Mobiel Bankieren App is vanaf half september beschikbaar.

ING introduceert handenvrij bankieren in twee fases. In de eerste fase, vanaf half september, kunnen ING-klanten aan de slag met Inge. Door middel van hun stem kunnen klanten hun saldo opvragen of een betaalopdracht geven. Inloggen en autoriseren van betalingen gebeurt nog met de pincode. Autorisatie en inloggen middels stemherkenning, de tweede fase, zal naar verwachting later dit jaar geïntroduceerd worden.

via Bank Nieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2266843241 5d0984a432 pinautomaat1

Uiteraard, cash moet uitgebannen worden: Dijsselbloem ziet niets in verplichte pinautomaat

Gun kinderen hun eigen label! Stop met het labelen van onze kinderen