in

Staatsgreep voltooid: president Biden zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten

dees protest war 454x300 1

‘Grote opstand in 2022 in VS tegen communistische Grote Reset agenda’ – ‘We gaan een periode met meedogenloze onderdrukking in’- Democraten zullen leger inzetten tegen eigen volk, maar zullen soldaten gehoorzamen? – Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat

Zoals we al hadden verwacht en geschreven is er van de ‘magische’ ingreep van Trump helemaal niets terecht gekomen, en is Joe Biden ondanks de gestolen verkiezingen ‘gewoon’ ingezworen als president. Al eind 2022 zal het Biden/Harris regime de VS volledig op zijn kop hebben gezet. De meeste maatregelen van Trump worden teruggedraaid of zelfs omgekeerd.

Zo krijgen 11 miljoen illegale migranten amnestie. Hoe dan ook, het laatste en grootste struikelblok voor de implementatie van de ‘Grote Reset’ en ‘VN Agenda 21/30’, Donald Trump, is opgeruimd. De komende jaren zal er een keiharde communistische klimaat-vaccin dictatuur aan het Westen worden opgelegd, en zal iedereen die het daar niet mee eens is met steeds grovere middelen worden vervolgd.

Op dag één draait Biden de terugtrekking van de VS uit de WHO terug, begint hij het (30 dagen durende) proces om zich weer bij het Klimaatakkoord van Parijs aan te sluiten, schrapt hij de Keystone XL pijpleiding, zullen illegalen toch worden meegeteld bij de bevolkingstelling, worden de beperkingen voor burgers uit zeven moslimlanden opgeheven, wordt de versterking van de immigratiedienst weer teruggedraaid en wordt de bouw van de grensmuur met Mexico gestopt. Tevens worden mondkapjes de komende 100 dagen (en ongetwijfeld vèr daarna) bijna overal verplicht. (2)

Volgens de Amerikaanse econoom Martin Armstrong zal er een grote opstand uitbreken tegen Bidens plannen, wat in 2022 tot enorme chaos en extreem veel geweld zal leiden. ‘Onze politieke modellen laten een paniek cyclus in 2022 zien. De haat die CNN heeft aangewakkerd zal versterkt terugkeren.

Zij en de rest van de mainstream media en corrupte social media proberen wanhopig alle mogelijkheden om zelfs maar kritiek te leveren op hun Grote Reset agenda uit te schakelen. Dat zal alleen maar tot nog meer geweld leiden. Een vrije samenleving staat niet toe dat één kant domineert, en alle oppositie als waardeloos uitschot wordt behandeld.’

Verdeel en (over)heers

De afgelopen kregen 2 jaar linkse activisten van Antifa en Black Lives Matter steeds een ‘free pass’ van de mainstream media en de rechtbanken voor hun talrijke grootschalige rellen, waarbij massaal werd geplunderd en gebouwen en auto’s in brand werden gestoken.

Trump aanhangers die bij of in het Capitol selfies namen en totaal geen geweld pleegden, dreigen nu echter 10 jaar achter de tralies te verdwijnen. ‘Dit is een psychologisch wapen dat zo oud is als oorlog voeren. Julius Ceasar zei het al: verdeel en (over)heers!’

Door het grove geweld van de ene groep goed te keuren, maar de protesten van de andere te veroordelen en hard aan te pakken – zoals in Nederland linkse demonstraties straffeloos alle regels mochten overtreden, maar ‘rechtse’ keihard worden aangepakt met de inzet van M.E., knuppels en waterkanonnen – wil men het volk nog erger verdelen en tegen elkaar opzetten.

‘Waarom? Zolang je een land verdeeld houdt, zullen ze zich nooit verenigen en een revolutie beginnen. Hitler kwam aan de macht door de Duitsers in verschillende groepen te verdelen. Uit gelekte documenten blijkt dat Amazon dezelfde strategie toepast om te voorkomen dat ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
54e1d2424d51a514f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714b742c7cd49e4d 640 trump

Trump overweegt een nieuwe politieke partij op te richten

53e1d4424d53ac14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714a74287bdc964a 640 lockdown

Besluit avondklok is gebaseerd op misleidende grafieken en onwaarschijnlijke voorspellingen