in

Voorspellingen voor 2020 door Andre Molenaar

52e7d4464f55ac14ea898675c6203f78083edbe25b5576407c287e 640 2020

Andre Molenaar was tijdens zijn leven een bijzondere man; een alchemist zelfs die volgens sommigen in staat was om goud te maken.

De man is in 2011 overleden, maar voor zijn dood heeft hij voor een fiks aantal jaren vooruit gedetailleerde voorspellingen gedaan, zo ook voor 2020.

We zullen hier enkele van de voor ons meest opvallende voorspellingen noemen en voor het gehele overzicht verwijzen wij naar de website Anno Mundi.

Molenaar zag 11 jaar geleden dat 2020 een jaar zal worden van grote veranderingen.

Hij voorspelt dat het INF-verdrag buiten werking gesteld gaat worden en er een nieuwe bewapeningswedloop tussen Rusland en Amerika zal ontstaan. Het verdrag is inderdaad sinds februari 2019 door zowel Amerika als Rusland opgeschort.

Dan iets dat in de tijd dat Molenaar leefde nog niet zo gek veel voor kwam, maar sinds Trump aan de macht is, de normaalste zaak van de wereld is geworden.

Daarnaast heeft men “de economie” als effectief dwangmiddel ontdekt om macht en invloed uit te kunnen oefenen op de wereld kaart en dit resulteert in een aantal internationale maatregelen hetwelk uiteindelijk uitsluitend verliezers zal kennen.

Ondanks het feit dat de economie inmiddels als één globale economie gezien kan worden krijgt economisch protectionisme een nieuwe betekenis in de loop van dit jaar.

Wat hij voorspelt voor Nederland lijkt aardig te kloppen.

Nederland lijkt ten onder te gaan door steeds meer “regels” en regelgevingen. Waar men “het vroeger samen wel op wist te lossen” neemt de overheid en semi-overheid steeds meer maatregelen met een dwangmatig karakter, dit tot onvrede van velen.

In de loop der jaren is Nederland steeds multi-cultureler geworden echter een feitelijke integratie is achter gebleven waardoor hele bevolkingsgroepen zich terugtrekken binnen hun eigen veilige en vertrouwde wereldbeeld. Dit zal leiden tot grotere culturele kloven dan gewenst en onderlinge onrust.

Het Nederlandse omroepbestel komt in woelige wateren terecht. Veel te hoge vergoedingen zijn betaald en gelden zijn op “verkeerde” plaatsen terechtgekomen. Het nut van de publieke omroep zal een discussiepunt worden. (Augustus ?)

Ondanks het feit dat Nederland feitelijk geen protestland is komen dit jaar diverse organisaties in het geweer om hun punten duidelijk te maken door onvrede met het gevoerde landelijk en provinciale belijdt.

Voor de “normale” burger wordt het steeds moeilijker om zichzelf een compleet beeld te kunnen vormen wat feitelijk in het land gaande is en de overheid maakt hier dankbaar gebruik van. (Verdeel en heers.)

Op politiek gebied verschuift het landschap zich langzaam van links naar rechts. Uit een soort van onvrede besluiten steeds meer kiezers te overwegen om rechtse partijen te omarmen. Dit mede geïnitieerd door voorstellen uit de “linkse hoek” welke vrij onpopulair overkomen echter veelal door “tijdnood” feitelijk noodzakelijk zijn of geacht worden.

Men schijnt zich echter niet te beseffen dat traditioneel “links” ook steeds meer “rechtse” trekjes begint te vertonen.

Het “bedrijven van politiek” is voor de politici veelal een persoonlijk verdienmodel geworden waarbij men zichzelf en voorbije idealen geweld aandoet om maar zijn “baan” te kunnen behouden. Dit wordt medio 2020 overduidelijk door diverse publicaties (radio/TV/krant).

Het lijkt wel of “de politiek” zijn verbinding tot het Nederlands volk verloren heeft, de burger voelt zich niet gehoord.

Frappant is ook dat hij de huidige woningnood voorzag:

Natuurlijk kent Nederland sinds de tweede wereldoorlog zogenaamde “woningnood” echter deze nood komt dit jaar (2020) wel behoorlijk significant naar voren. Er is simpelweg te weinig gebouwd om het groeiend aantal inwoners te kunnen huisvesten.

Dit jaar (2020) zullen er vele projecten gestart gaan worden echter de hoge prijzen voor huisvesting (huur of koop) zorgt ervoor dat veel van deze nieuwbouw voor een grote groep niet bereikbaar zal blijken te zijn.

Een nieuwe vorm van dakloosheid dreigt.

Bewoners van “grote” huizen (huur en koop) zullen, van overheidswege, aangesproken gaan worden op een of enig solidariteit principe waarbij overtollige woonruimte “vrijwillig” ter beschikking gesteld dient te worden aan minder draagkrachtige c.q. daklozen. Met name de grote steden zullen dit sterk gaan promoten.

En voor wat betreft de gezondheidszorg voorspelt hij niet veel goeds en zelfs verplichte vaccinaties in de loop van dit jaar.

Het wordt steeds moeilijker om een verantwoorde gezondheidszorg in stand te houden. Rondom oktober wordt hier de noodklok geluid. Met name de zogenaamde “maatschappen” binnen ziekenhuizen komen ter discussie te staan aangezien deze laatste de prijs van goede zorg onnodig verhogen.

Een verplicht inentingssysteem valt dit jaar te verwachten. Polio vormt dit jaar een serieus gevaar!!!!!!!!

Het geweld in ons land zal steeds meer toenemen:

Steeds meer gewelddaden overspoelen de straten. Men krijgt een steeds “korter lontje” wat onherroepelijk tot een vorm van anarchie, in dit geval het recht der sterkste, zal leiden.

Autobranden, steekpartijen, woning overvallen en vuurwapengeweld zullen aan de orde van de dag zijn en politie alsmede justitie zal hier, mede door bezuinigingen, vrij machteloos staan. Het negatieve effect zal zijn is dat steeds meer burgers zich zullen gaan “bewapenen” om aan het eigen veiligheidsgevoel te voldoen.

Er zal in Duitsland een grote bank in de problemen komen die alleen met staatssteun kan worden gered. Dit kan uiteraard heel goed wijzen op het Duitse zorgenkindje de Deutsche Bank. Er zullen massaontslagen vallen in de auto industrie en men wil daar voor waterstof kiezen als brandstof voor auto’s en niet elektriciteit, aangezien men vindt dat dit meer rendabel is.

In België wordt het hommeles en kan men door de vele burgerprotesten zich op maken voor een politieke verschuiving en zal blijken dat de verzorgingsstaat niet langer haalbaar is.

Frankrijk blijft onrustig en wederom zullen heel veel burgers de straat op trekken om te protesteren en de Franse president negeert dit alles en dat zal niet zo’n wijs besluit blijken te zijn.

Hij omschrijft Groot Brittannië dit jaar als een land in turbulentie en voorspelt dat het Engelse koningshuis grote veranderingen staat te wachten. Een zogenaamde “sterke” politicus zal worden gedwongen het veld te ruimen.

Het ziet er niet goed uit voor de Europese Unie, want velen zullen inzien dat het project volledig is mislukt en ook hier zal de verdeeldheid hoogtij vieren.

Goed nieuws voor de Trump aanhangers, want deze zal wederom de verkiezingen weten te winnen.

Frappant is wat hij voorspelt voor het Midden Oosten:

Een brandhaard welke dit jaar (2020) tot ontbranding komt.

Diverse lokale conflicten worden op de internationale gemeenschap afgewenteld.

Grote oorlogsdreiging waarin zelfs Japan zich zal gaan mengen.

Het is van enorm belang dat Nederland zich op allerlei wijze onttrekt aan hetgeen aldaar in 2020 plaats zal grijpen!!!

Een andere voorspelling is ook heel bijzonder, want daar is nu op dit moment inderdaad sprake van en speelde in 2011, het jaar waarin Molenaar overleed, totaal nog niet.

De grootste fout welke Europa zou kunnen maken is de gaspijpleiding tussen Rusland en Europa, onder Amerikaanse druk, te saboteren of te vertragen. Toch zal dit laatste, jammer genoeg, in de jaren 2019/2020 plaats grijpen.

En wat hij voorspelt voor Turkije is bijna ongelooflijk als je ziet wat er nu op dit moment gebeurt met de uitbreiding van de territoriale wateren door Turkije en het sturen van troepen naar Libië.

Een speciale plaats is hier gereserveerd voor Turkije.

Dit land wenst zich, 2020, te ontpoppen tot een “wereldmacht”, hierin geen enkel middel schuwende.

Hoewel het onwaarschijnlijk klinkt zal dit land zijn territoriale wateren uit wensen te breiden (Griekenland – Cyprus) en in Noord-Afrikaanse landen alsmede voormalige oorlogslanden voet aan land trachten te krijgen. Een gevaarlijke ontwikkeling welke feitelijk in de kiem gesmoord zou dienen te worden aangezien dit feitelijk een wolf in schaapskleren betreft.

Zelfs financieel economische chantage zal dit land niet vreemd blijken te zijn.

(Macht middels olie, gas en water alsmede miljoenen welke aan het volksverhuizen zijn.) Hoewel dit op voorhand (vooruitkijkende) reeds een verloren strijdt is zouden de diverse naties er goed aan doen zich hierop reeds in te stellen.

Ook is het voor Molenaar duidelijk dat er grote klimaatveranderingen zich aftekenen, dat we dit jaar geen Elfstedentocht zullen krijgen, maar wel overvloedige sneeuwval eind januari/begin februari.

En dan voorspelt hij iets dat wij al heel lang schrijven, maar waarvan in 2011 totaal geen sprake was: ……

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Shop the Post

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
air252520base

Amerikaanse, Britse en Duitse troepen gaan met hun staart tussen de benen het Midden Oosten verlaten

8738401438 1c71246dbd NWO

Drie opmerkelijke gebeurtenissen met grote gevolgen voor de Deep State