in

Stichting Stop5GNL gaat in hoger beroep om uitrol van 5G te stoppen

Stichting Stop5GNL gaat in hoger beroep tegen de uitspraak van de voorzieningenrechter in kort geding. Het hoger beroep zal binnen vier weken moeten worden ingediend.

We hebben besloten om in hoger beroep te gaan omdat we van mening zijn dat de rechter onze vorderingen onterecht heeft afgewezen en een verkeerd toetsingskader heeft toegepast.

De rechter heeft zich eenzijdig verlaten op de bestaande instituties – zoals de Gezondheidsraad, het RIVM en de ICNIRP – die gevormd worden door een kleine en eenzijdige groep experts. Op grond van hun rapporten wordt de conclusie getrokken dat momenteel doorgang kan vinden en dat hier geen onredelijke risico’s aan kleven.

En dat, zo nodig, de uitrol zonder gevolgen terug te draaien is.

Wat ons betreft is een uitrol absoluut niet verantwoord en daarmee onrechtmatig. Er is binnen de wetenschap een te grote onzekerheid over de gezondheidsrisico’s. We hebben een groot aantal onderzoeken aangedragen die peer-reviewed zijn verschenen in wetenschappelijke tijdschriften en afkomstig zijn van gerenommeerde instituten.

Daarnaast hebben we in de dagvaarding en pleitnota bezwaren van de bestaande instituten geuit. Die kant is niet belicht in het oordeel van de rechter en daarmee is onterecht het voorzorgsbeginsel niet toegepast. We gaan dus door!

Lees verder bij de bron: StralingsBewust


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Praat mee in de Video Chat

Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.S.
1 jaar geleden

Mooi, nu maar hopen dat een rechter in hoger beroep wel naar meer kanten van de zaak kijkt. Het klopt al van geen kant dat een rechter bij een kort geding al niet alles bekijkt en maar eenzijdig is.

bertmaathuis
1 jaar geleden

“Het klopt al van geen kant dat een rechter bij een kort geding al niet alles bekijkt en maar eenzijdig is.”

Het komt me voor dat het hier niet een rechter betreft die het niet begrijpt, maar een rechter die het NIET WÍL begrijpen, een rechter die nou niet bepaald moedig is: onderworpen aan [deel uitmakend van] de macht s elite.

WHO is eindelijk om en adviseert niet-medisch mondkapje in publieke ruimte

Britse professor: Groot deel van de bevolking is helemaal niet vatbaar voor coronavirus