in ,

Migranten Zweden gedesillusioneerd en gefrustreerd: “Jullie hebben ons leven geruïneerd”

Vluchtelingen en migranten laten zich in toenemende mate ontevreden uit over de levensomstandigheden in Zweden. De asielzoekers hadden kennelijk een volkomen andere voorstelling van een leven in het Noord-Europese land.  

De momenteel in Zweden levende Syriër Mohammad Jumaa, schreef  in een opiniestuk: “Jullie hebben ons leven geruïneerd”, zo meldt het Amerikaanse medium“Breitbart“ onder verwijzing naar de Zweedse Staatstomroep.  

Want Jumaa en andere migranten hebben een jaar moeten wachten, voordat hun een “aangenaam en natuurlijk leven” ten deel viel, hetgeen ook een betaalde arbeidsplek betekent. “Wij zijn mensen en geen dieren, die niet hoeven te slapen of te eten”! , zegt de asielzoeker. Jumaa verwijt de Zweden “de migranten te dwingen in armoedige onderkomens te moeten wachten”.

“Ik kan niet geloven, dat ik hier in Zweden ben!”

 

Veel vluchtelingen zouden de dag waarop ze naar Zweden kwamen “vervloeken”, illustreert Jumaa. Hij ergert zich erover, dat Zweden de grenzen voor vluchtelingen openzet, als het land tegelijk de nieuwe instromers niet kan helpen , “een waardevol, respectvol en volwaardig leven te leiden”. “Ik kan niet geloven, dat ik hier in Zweden ben!”, beklaagt zich de Syriër.

De lange duur van ‘het wachtproces’ is voor de asielzoeker zwaar te verdragen, zo zegt Jumaa verder. En “wachten is hetzelfde als sterven”, het “leidt tot enorme stress” met “vele negatieve gevoelens als resultaat”, verklaart hij.

25-jarige vluchteling gedeprimeerd: Geen huis, geen vrouw

Jumaa’s landgenoot Mahmoud, verklaarde in een op dinsdag uitgezonden interview met hemop de Zweedse radio, dat hij een huis nodig heeft. Het kleine kamertje waarin hij nu woont, zou zijn kansen om een vriendin te vinden verminderen. De 25-Jarige benadrukte dat hij hogere verwachtingen van een bestaan in Zweden had.

De uit Damascus afkomstige vluchteling zei: “Ik had grote hoop een eigen huis te krijgen. En dan geven ze me deze woning, precies zoals in een vluchtelingenkamp. Waar is het verschil?” Hij beklaagt zich erover nog nooit een vriendin te hebben gehad: “Ik ben nog steeds maagd”, zegt hij. “Ik ben op zoek naar een vriendin, ik zoek een vrouw. Maar dat is onmogelijk, want hoe moeten we dan in deze ruimte een leven opbouwen?”

(Zweedse meisjes kijken reikhalzend uit naar een migrantenpartner. Geen problemen met taalbarrière of islam, en daardoor ook niet met absolute onderwerping (slavernij) aan die partner. Eén eis blijkt echter onoverkomelijk: Toekomstige partner dient over eigen vrijstaand huis te beschikken)

Hij is met “grote verwachtingen” naar Zweden gekomen en was voornemens in dit Noord-Europese land een leven op te bouwen. “Maar nu, na een jaar en acht maanden, begin ik de hoop te verliezen,” zegt de Syriër.

In de zomer protesteerden meer dan de helft van de bewoners van het wooncomplex waarin ook Mahmoed woont, tegen de bouw van een nieuw modulair gebouw. Volgens de lokale overheid voelden de vluchtelingen zich “tot razernij gedreven”, omdat ze hadden verwacht dat hen een eigen huis, permanent zou worden toegewezen, zo weet “Breibart”. De asielzoekers wilden bijvoorbeeld de keuken niet met elkaar delen.

Bij sommige asielzoekers is de teleurstelling dermate hoog opgelopen, dat ze ziek werden door depressies en zelfmoordgedachten kregen.

Onze opinie

Het moet niet veel gekker worden. Wanneer de Zweedse ‘vluchtelingen’ het gemiddelde van alle Europese vluchtelingen betreffen, dan zijn ze dus net zo gedesillusioneerd en gefrustreerd als de Europeanen zelf, het autochtone bevolkingsdeel. Dan zegt het ene deel net zo hard tegen het andere: “Jullie ruïneren ons leven”! Dan zegt het andere deel net zo hard tegen het ene: “Jullie ruïneren ons leven”!

We onthouden ons dan nog maar van verdere woorden! Maar nog 1 ding:

Welke ‘partij’ schreeuwt nog als enige van de daken over de ontelbare zegeningen van de multiculturele samenleving? Waarbinnen ook islam en christendom andersdenkenden tot een euforische extase van allesomvattende liefde zullen samensmelten?

De EU Partij!

De EU partij van alle Junckers, Merkels, Timmerfransen, Ruttes, Asshers, Pechtolds, en Klavers van deze wereld.

Maar “jullie hebben ons leven geruïneerd”,  klinkt toch een slag anders als “dank je wel voor het redden van ons leven”?!

 

https://youtu.be/-uNBoUqGvVs

 

In samenwerking met en Lees verder via de Bron: Nachthemel.nl

Photo by Sigfrid Lundberg cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jungleelephant
4 jaren geleden

Ondankbare honden!En daarvoor staan de eigen burgers jaren lang op een wachtlijst?Kappen met dit wanbeleid!

europeaan
3 jaren geleden

Zuruck!!!,wir schaffen das!!!

genoeg
3 jaren geleden

Het ergste is dat die verkrachtingen plaats vinden om niet uitgewezen te worden, na een gevangenis straf zijn ze lang genoeg in zweden verbleven om staatsburger te mogen worden.

Klaar Wakker
3 jaren geleden

De vluchtelingen dachten van de hemel in de hel te komen.
Wat zij niet wisten is dat wij, die hier al woonden, slaven zijn en altijd zijn geweest …
Maar wij, de allochtonen, zijn dat vergeten. Wij wisten al niet beter. Uitgebuit door banken, multinationals en overheden. Al eeuwen. Gewend om 80 % van ons inkomen af te staan aan den overheid. En de rest bij overlijden. En lees de tekst eens op de belasting formulieren: U moet dat, U moet dat. En alles zonder zlefs maar een bedankje. Wij getemde slaven zijn gewend om overal bordjes, regels, camara’s, flitskasten, overal betaald parkeren, camera’s in alle winkelcentra en noem maar op te vinden. En we koesteren ons mobieltje dat ons altijd en overal volgt …

Ondanks alle technische verworvenheden werken man en vrouw en de kinderen staan vakken te vullen om hun telefoontje te betalen. ’s-Avond zitten we voor de TV de meest afschuwelijke bagger te bekijken of we idioten zijn …. en ja, de meesten van ons zijn compleet afgestompt.
Wij de allochtonen zijn gewend geraakt aan het prikkeldraad …. en vermijden het prikkeldraad door steeds te gehoorzamen. We durven niet eens meer naar buiten …

De vluchtelingen zijn natuurljik niet naar hier gehaald uit menslievendheid. Meer mensen betekent immers meer slaven. De banken, multinationals en overheden zien ze graag komen. Merkel wilde er onmiddellijk 1.5 miljoen! Nederland zegt zoals gewoonlijk niets, maar haalt ze ook gewoon binnen. Nederland is al jaren meer dan overvol, maar moet kunnen. Alleen moeten die immigranten nog even wennen aan het prikkeldraad nu ze uit een vrij land naar een slavenmaatschappij zijn gelokt. De slavendrijvers maken zich niet druk.
Het duurt even, maar geheid dat de vluchtelingen aan dat prikkeldraad wennen … Dat deden de allochtonen toch ook? En dat een cultuur of een land naar de kloten gaat is voor de machthebbers totaal oninteressant. Dat er gewenning nodig via uitkeringen, scholing, medische kosten, huisvesting nodig is, is niet hun probleem, want die kosten schuif je gewoon af op de burgers !!!! Deden ze toch altijd al!! Lachen!!!!

Hans
3 jaren geleden

Ondankbare honden, niemand heeft ze gevraagd om naar Europa te komen.

Obama’s laatste prestatie: VS voor het eerst in lijst landen met christenvervolgingen

Let op, sparen kost geld: Inflatie eet spaargeld op