in , ,

Teken asjeblieft de petitie ‘Laat de banken barsten’

bailout geheime eu banken

‘Beste mensen, ga naar barstmaar.eu, en teken voor het laatste mogelijke debat waar het volk nog invloed op kan uitoefenen,' introduceert Sven Hulleman zijn door velen graag geziene en gehoorde gast, economisch journalist Arno Wellens.

Die is mede oprichter van barstmaar., waarmee hij hoopt te bereiken dat de lasten van de reeds begonnen nieuwe financiële crisis niet wéér op het volk worden afgewenteld, maar eindelijk eens op de veroorzakers: de .

bezuinigt op om bankiers te redden'

‘Sloop de banken,' herhaalt Wellens zijn boodschap van inmiddels al vele jaren, die eerst nog iets te melden heeft over het begrip ‘zorghelden'. ‘Die mensen klagen al jaren dat ze veel te weinig betaald krijgen. Ook hun woningen zijn onbetaalbaar.

Nu vragen ze 1% of 2% loonsverhoging, en wat krijgen ze? Wegrennende Kamerleden. Dus terwijl we die mensen op een voetstuk plaatsen, bezuinigen we op de zorg om bankiers te redden.'

‘Als dat debat er toch komt in de Tweede Kamer, kunnen er moties worden aangenomen en moet daar meteen over gestemd worden. Pas dan kun je zien wat een partij waard is.'

Hoekstra kwam zelf met voorstel om banken te redden met (o.a.) Nederlands geld

Rutte heeft alle handtekeningen gezet waarvan hij beloofd had dat niet te zullen doen. is tenminste eerlijk, vindt Wellens. Die partij zegt openlijk dat we als Nederlanders blijvend financieel moeten bloeden voor het overeind houden van de eurozone.

‘Maar een premier wil stemmen weghalen bij Geert, en nu ook bij Thierry, dus ontkent dat ie in Brussel z'n handtekening onder een bankreddingsfonds heeft gezet. Maar hij heeft dat wèl gedaan, en ik heb hier al die documenten (die in december 2019 zijn ondertekend, dus nog vóór ) bij me… Dit is uiterst kwalijk gedrag.'

Het is zelfs zo dat Ruttes partner in crime, minister Wobke Hoekstra, in Brussel zelf het concept voorstel heeft opgemaakt voor een Europees fonds met eurobonds, om zo weer de banken te redden.

De indruk die Rutte en Hoekstra tegenover het Nederlandse volk wekken dat ze zich in Brussel zo lang mogelijk verzet hebben, is daarom puur ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
24309477773 3b943d1fa9 migrant germany

EU Commissie bereidt Europees migratiepact voor

57e7d0424852ad14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784f712779d7964b 640 chipped

Elon Musk stopt computerchip in de hersenen van een varken