in , , ,

Tesla accepteert nu betalingen in Bitcoin

gold and black round coin

Tesla-topman Elon Musk tweette woensdagochtend in de vroege uurtjes dat Tesla-klanten hun auto nu officieel met bitcoin kunnen betalen.

De beslissing, aangekondigd in een reeks vroege ochtend (of late nacht) tweets van Musk, die zei dat de optie alleen beschikbaar zou zijn voor Amerikaanse klanten – hoewel hij zei dat internationale klanten in staat zouden zijn om bitcoin te gebruiken als betaling “later dit jaar.”

Wat is Tesla precies van plan met die Bitcoin te doen? Volgens Musk wordt elke bitcoin die aan het bedrijf wordt betaald, behouden als bitcoin en niet omgezet in fiat.

Musk voegde toe dat Tesla zijn eigen bitcoin-knooppunten exploiteert (dus het bedrijf hoeft waarschijnlijk niet afhankelijk te zijn van een derde partij zoals Goldman Sachs met zijn crypto-handelsdesk).

Lees verder bij de bron: ZeroHedge

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ed31b20c21f71c3e81584d04ee44408be273e7d218b8194194f4 640 crybaby

Alles op alles om “derde golf” aan te tonen: enorme toename in corona-besmettingen, mede dankzij massaal testen van baby’s

cashloze samenleving controle

War on Cash versnelt door corona: ‘Wie weet maken we het eind van cash nog mee’