in

Trump stelt auteur van boeken over Illuminati aan als lid onderwijscommissie

President heeft een auteur van boeken over de Illuminati aangesteld als lid van een federale onderwijscommissie.

Het Witte Huis kondigde in een persverklaring aan dat George Mentz, die schrijft onder de naam Magus Incognito, onderdeel zal uitmaken van de zogeheten Commission on Presidential Scholars.

De groep moet in totaal 161 academici selecteren die uitblinken op het gebied van onderwijs en die de een grote dienst bewijzen.

Mentz doneerde zelf meer dan 10.000 dollar aan de presidentscampagne van Trump.

Hij heeft meer dan 60 boeken op zijn naam staan, waaronder titels als ‘The Law of Attraction & Prosperity Bible – The Illuminati Wealth Manifesto & Codex’ en ‘The Illuminati Handbook – The Path of Illumination and Ascension’.

In het boek ‘Rosicrucian and Masonic Spirituality & Secrets – The Handbook’ uit 2013 vertelt Mentz zijn lezers hoe je de vierde dimensie van het bestaan op aarde kunt bereiken.

Mentz, als professor verbonden aan de Texas A&M University School of Law, zei tegen The Denver Post dat hij het woord ‘Illuminati’ vooral gebruikt voor ……

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wake Up
1 jaar geleden

Wees voorzichtig met het snel trekken van conclusies.
De situatie in de VS (en in de rest van de wereld) is veel ernstiger dan je denkt. En de situatie van de Deep State dateert van decennia. En in de EU is precies hetzelfde gaande !!!!
Al voor 2000 was defensie al intensief bezig om te kijken hoe zij de situatie konden veranderen.
Het was US defensie die Trump volledig op de hoogte bracht wat er gaande was (o.a. wat er gebeurde bij rituele moorden …) en hem vroeg deze situatie op te lossen.
Heeft iemand enig idee hoe complex de situatie is? Er moet een gigantisch netwerk worden opgerold …. en als niet het hele netwerk wordt opgerold dan begint het onkruid (want dat is het) weer op een andere plek.
Er zijn nu 120.000 aanklachten opgesteld …. en dat is nog maar de top.

De methode van Trump is vooral om partijen te belasten met een opdracht en ze dan te volgen. En terwijl zij dat doen volgt Trump (dus defensie) hoe en wat er allemaal gebeurt. Het zou zomaar kunnen dat de benoeming van iemand uit de Illuminatie precies om die reden is gedaan.

Het gaat beginnen in de EU: Franse regering zet in op gezichtsherkenning van burgers

Weggestuurde politiechef Fatima Aboulouafa doet aangifte tegen minister Ferd Grapperhaus