in

U als autochtoon moet integreren! Dat vinden Nederlanders met een migratieachtergrond

Integreren is aan de ander, vinden veel Nederlanders. Nederlanders wier ouders gemigreerd zijn, de tweede generatie, vinden dat ook autochtone Nederlanders hun steentje moeten bijdragen aan de multiculturele en ruimte moeten maken voor verschillen.

Een meerderheid van de autochtone Nederlanders daarentegen vindt dat Nederlanders met een migratieachtergrond mee moeten doen met ‘Nederlandse tradities’ (54 procent) en hun eigen cultuur en gewoonten meer dan zij nu doen moeten loslaten (56 procent).

Dat blijkt uit de nieuwste ‘Burgerperspectieven’ van het Sociaal en Cultuur Planbureau (SCP), dat vier keer per jaar uitkomt en fungeert als de thermometer van . In deze editie is er speciaal gevraagd naar hoe Nederlanders denken over integratie.

Dat thema stond tien jaar geleden ook centraal in de laatste Burgerperspectieven van dat jaar.

Het eerste wat het SCP probeert vast te stellen is wat ‘integratie’ eigenlijk betekent. Dan blijkt dat de definities van dat begrip al uiteenlopen.

Verreweg de meeste Nederlanders, met en zonder migratieachtergrond, zijn het erover eens dat integreren in elk geval betekent: de taal goed spreken, werken en geen overlast veroorzaken. Ook breed gedeeld is het idee dat vluchtelingen moeten integreren en dat Nederland daarbij moet helpen.

Daarna wordt het ingewikkeld….

Lees verder bij de bron: Trouw


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
1 jaar geleden

Wat zijn dat voor idioten, je hebt je aan te passen aan je gastland en niet andersom!

NL = EU = VN = NWO = Rothschilds = NEVER
1 jaar geleden

Vanaf het begin hebben burgers gewaarschuwd voor het toelaten van grote aantallen migranten. Er kan geen twijfel aan bestaan dat de Nieuwe Wereld Orde heel bewust deze wanorde creëert om de EU van binnen uit te slopen. Zaken als CO2, stikstof, klimaatgekte het is allemaal bedoeld om mensen bang te maken en financieel uit te kleden. Financieel en cultureel moet de EU en de VS kapot zodat de elite van banken en grote corporaties de absolute macht kunnen grijpen en de burgers zijn machteloos omdat zij geen geld en geen voedsel meer hebben. Onze politici die betaald door de burgers de belangen van de burgers zouden moeten behartigen zijn gekocht en /of gechanteerd. Als U Merkel, Macron, May en Rutte ziet dan weet U met wie U van doen hebt ! En wie het nieuws in de VS volgt weet dat daar precies hetzelfde gaande is.

https://www.henrymakow.com/2019/12/West-Capitulated-to-Communist-Subversion.html

Wordt wakker en onthul de praktijken van de criminelen achter de NWO !!!
NL uit de EU !!

bertmaathuis
Antwoord aan  NL = EU = VN = NWO = Rothschilds = NEVER
1 jaar geleden

Zoals je schrijft, Wilma het Hooton/kaufmann/Morgenthau plan in realisatie.
https://www.youtube.com/watch?v=SvCMoEkyN8w

Je hebt het m.i. kort en krachtig samen gevat!

Echter, er is ook de andere kant van de medaille: https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/het-jaar-2020-alvast-numerologisch-bekeken/ Een mooi geschreven artikel; maar zie ook de reactie van robvdz (23.38)

Werkdocument: IMF adviseert geleidelijke, onopgemerkte contant geld verdwijning

Gebruik anticonceptiepil doet deel van vrouwenbrein krimpen