in , , , , , , ,

De plannen voor een directe reset van de centrale banken van de G7 landen

global reset 05a

Dit is het laatste deel van het in vier delen geschreven artikel ‘De plannen voor een directe reset van de centrale banken van de G7’:

Deel 1. Podcast over de komende reset van valuta met Catherine Austin Fitts en Whitney Webb

Deel 2. Hoe werkt het Chinese sociale kredietsysteem?

Deel 3. Tekenen van een versnelde invoering van een vergelijkbaar sociaal kredietsysteem in Nederland en de rest van de wereld

Deel 4. Manieren om buiten het systeem te handelen en te overleven: decentralisatie, privacy & zelfvoorziening

In de voorgaande drie delen werden ‘The Going Direct Reset’ plannen van de top G7 centrale banken besproken, het Chinese Sociale Kredietsysteem en de uitrol van een soortgelijk systeem in ons land en in de rest van de wereld. In dit laatste deel worden oplossingen besproken om buiten het systeem te kunnen opereren en te overleven.

De wereldwijde coronamaatregelen zorgen voor een gecontroleerde afbraak van de wereldeconomie, waarin we steeds afhankelijker worden van onze regeringen, conglomeraten en centrale banken. Het midden en klein bedrijf (MKB) wordt wereldwijd kapot gemaakt en men wordt straks gedwongen om universeel basisinkomen (UBI) te accepteren als deze trend zich blijft voortzetten.

Catherine Austin Fitts benadrukt dat het UBI niet slechts een aanvulling zal zijn op ons inkomen, maar uiteindelijk ons enige inkomen zal zijn, en als je niet in de pas loopt je naar je inkomen kunt fluiten.

Daarnaast wordt er hard in de achtergrond gewerkt om het contant geld uit te bannen. We zullen een gecentraliseerde digitale cryptomunt daarvoor in de plaats krijgen, de zogenaamde Central Bank Digital Currency (CBDC).

De Nederlandsche bank (De Nederlandse Centrale Bank) publiceerde vorig jaar een rapport waarin zij aangaven Nederland als proeftuin te willen gebruiken om een proefconcept van CBDC in te voeren.

Deze enorme centraliserende digitale financiële overname, in combinatie met een sociaal kredietsysteem naar Chinees model en inleiding naar het transhumanisme met de experimentele genetische injecties en vaccinatie ID’s, zal ons regelrecht naar een verstikkende dystopie brengen.

Catherine en Whitney benadrukten in hun podcast dat wij onszelf laten gebruiken om de digitale gevangenis te bouwen die steeds zichtbaarder wordt. En dat we moeten stoppen om ons vertrouwen in een politieke redder of pro-centralisatie team te leggen en dat het focussen hierop een enorme verspilling van onze tijd is.

Als antwoord op de enorme centralisatie van macht, moeten we onze eigen gedecentraliseerde economieën en gemeenschappen opzetten, als een alternatief en back-up voor het verstikkende systeem dat nu zo zichtbaar voor onze ogen wordt uitgerold. In dit deel bespreken we een aantal van die oplossingen met de volgende onderwerpen:

• Gebruik van digitale privédiensten
• Gedecentraliseerde crypto’s en privacymunten
• fysiek geld
• Vers voer en watervoorziening
• Lichamelijke en mentale gezondheid

“Zoals altijd, neem de informatie besproken in de tekst, foto’s en video’s hieronder tot uzelf, onderzoek het en kom tot uw eigen conclusies. Iedereen die u vertelt wat de waarheid is, of beweert dat hij of zij het antwoord heeft, zal u waarschijnlijk op een dwaalspoor brengen om de één of andere reden. Blijf waakzaam.” (Last American Vagabond)

THE GOING DIRECT RESET: DEEL 4 – MANIEREN OM BUITEN HET SYSTEEM TE OPEREREN EN TE OVERLEVEN: DECENTRALISATIE, PRIVACY & ZELFVOORZIENENDHEID

1. GEBRUIK VAN PRIVATE DIGITALE DIENSTEN

Zoals eerder vermeld in delen 2 en 3 is data nodig om de Kunstmatige Intelligentie (Artificial Intelligence, AI) AI-algoritmes te voeden, dit maakt data een kostbaar economisch middel.

Denk maar eens na over uw online leven en hoe agressief uw data door Big Tech wordt verzameld en verhandeld (Facebook, YouTube, Google etc.).

Alles wat u online doet wordt getrackt/bijgehouden en onze privacy en rechten worden in toenemende mate met voeten door Big Tech getreden.

Een voorbeeld hiervan is de enorm toegenomen …..

Lees verder bij de bron: Stichting Vaccin Vrij

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
15103266939 b5ec4c454f pension

Fuck Covid, fuck Omikron. Met Rutte, Hugo en de EU op weg naar de pensioenpot

3096675

Wereld in de grip van kou; satellieten meten zoals voorspeld flinke temperatuurdaling