in

Niet bestaande MH17 BUK raket onzichtbaar op radar

mh17

Het officiële verhaal rondom MH17 begint met de dag belachelijker te worden, waarschijnlijk om te testen hoeveel onzin de bevolking slikt. 

Ons land speelt een cruciale rol, niet alleen bij de MH17 doofpot, maar ook via een louche advocaat die er waarschijnlijk voor gaat zorgen dat Rusland definitief schuldig wordt verklaard aan beïnvloeding van de Amerikaanse verkiezingen.

Het is verbazingwekkend hoeveel onzin men in staat is te verkopen aan de bevolking. Ondanks dat er nul komma nul bewijs is dat er een BUK raket is afgevuurd vanuit het door de rebellen bezette gebied, wordt dit toch als keihard feit aangenomen. Het lijkt op het sprookje van de nieuwe kleren van de keizer, waar niemand de idioot wil zijn die zegt dat de keizer helemaal geen kleren aan heeft. Wij schrijven al jarenlang dat het onmogelijk is dat helemaal niemand ook maar iets heeft gezien van een BUK raket, simpelweg omdat het afvuren daarvan iets is dat absoluut niet gemist kan worden.

Ook de sprookjeskrant (volg de link onder Fabeltjeskrant iets verderop in de tekst) van Nederland gelooft zelf hun eigen onzin niet, getuige het feit dat ze het bewijs kenmerken als onomstotelijk maar dat structureel wel tussen haakjes blijven zetten:

Het JIT heeft eerder bekendgemaakt dat er „onomstotelijk” bewijs is dat vlucht MH17 is neergeschoten door een BUK-raket die werd afgevuurd vanuit een landbouwveld in Oost-Oekraïne. 

Bedoelen ze zoiets als: een beetje onomstotelijk ofzo?

Het is eigenlijk best triest om te moeten zien hoe men zich nu wanhopig aan strohalmen probeert vast te klampen met een volgende aflevering van de Fabeltjeskrant.

Radardeskundigen hebben opnieuw geconcludeerd dat in het oosten van Oekraïne een BUK-raket kan zijn afgeschoten zónder dat dit te zien is op radarbeelden van een civiel radarstation. Het internationale Joint Investigation Team (JIT), dat onderzoek doet naar het neerschieten van vlucht MH-17, had dat eerder ook al vastgesteld.

Maar Rusland ontkende dat en beweerde dat een raket wél op radarbeelden te zien had moeten zijn. Moskou leverde daarop zelf radarbeelden aan waarop geen raket te zien was.

Zo, dat hebben ze keurig opgelost, nu alleen nog een verklaring zien te vinden voor het volgende wat wij eerder schreven:

Als je in de praktijk kijkt hoeveel lawaai en wat voor spoor een afgevuurde BUK raket maakt, dan is het onmogelijk dat er geen enkele foto, video of getuige is.

En bij deze een oproep aan het JIT team om uit te leggen hoe er kogelgaten kunnen ontstaan aan de bovenkant van de linkervleugel tip van de boeing die vlucht MH17 uitvoerde?

Eigenlijk met twee heel eenvoudige dingen sloop je het complete Nederlandse “onderzoek” naar aanleiding van de ramp met MH17.

Daar waar de stroom getuigen die allemaal één of meer militaire jets hebben gezien naast MH17 met de dag groter wordt, is er nog steeds geen enkel beeld of getuigenis van het afvuren van een BUK raket.

Als je ziet in de praktijk hoeveel lawaai zo’n ding maakt en het immense spoor dat het achterlaat in de lucht, is het zo goed als onmogelijk dat dit voor alles en iedereen volkomen onzichtbaar is gebeurd.

Dus waar zijn de getuigen? Correcte antwoord: “Die zijn er niet, want er is geen BUK raket afgevuurd”.

Zoals we al enkele dagen na de ramp schreven: 

Om een indruk te krijgen hoe het afvuren van BUK raketten er in de praktijk eruit ziet, hierna volgend een korte video.

Je ziet dan hoe gecompliceerd die bediening is met radarschermen en dergelijke, maar vooral ook hoeveel lawaai dit maakt en hoe zichtbaar dit is voor de omgeving.

Dan is het toch wel heel merkwaardig dat er helemaal niemand is die gezien heeft dat die raket van het BUK systeem werd afgevuurd. Er is geen foto, geen video, geen getuige die ook maar iets heeft gezien.

Een dergelijke raket gaat bijna direct na lancering supersonisch en laat een enorm spoor achter.

Nu wordt het interessant, want Rusland is tot dezelfde conclusie gekomen:

“Het Russische ministerie van Defensie heeft naar eigen zeggen ,,geen enkele raket gedetecteerd” in de buurt van de vliegroute van het toestel, aldus een maandag uitgegeven verklaring. Het departement heeft de Verenigde Staten gevraagd om satellietbeelden te delen ,,als zij die hebben.”

Dus, waar zijn de beelden JIT team? Waar zijn de getuigen? Waar is überhaupt iets concreets dat aantoont dat er daadwerkelijk een BUK raket werd afgevuurd?

En waarom negeert het JIT team systematisch alle getuigen die één of twee militaire jets hebben waargenomen bij het MH17 toestel?

Al het bovenstaande hangt samen met nog enkele smerige praktijken waar Nederland bij betrokken is en dat is het framen van Rusland als schuldige voor het beïnvloeden van de Amerikaanse verkiezingen.

Lees ook eens verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
geld

Lagere inkomens de dupe van verschuiving van directe naar indirecte belastingen

15137998885 d67a2fd2ff vaccine1

Uitspraak Rechtbank: HPV vaccin Gardasil doodt