in ,

Vaccin-bedrog: Passagiers op eerste volledig gevaccineerde Noord-Amerikaanse cruise testen positief op Covid-19

Screenshot Twitter

Passagiers aan boord van de eerste 100% gevaccineerde Noord-Amerikaanse cruise testten positief op Covid-19.

Twee passagiers van de Celebrity Millennium, die wordt geëxploiteerd door Royal Caribbean, testten positief op Covid-19 tijdens end-of-cruise-tests die 72 uur voordat ze terugkeren naar de VS.

De passagiers zijn asymptomatisch en zijn in isolatie op het schip gedwongen.

WFLA Tampa meldde :

Twee mensen op de  eerste cruise  vertrekken vanuit Noord-Amerika sinds de pandemie aan het einde van de bemanning positief testten op COVID-19.

Alle passagiers moesten een vaccinatiebewijs tonen naast een negatieve COVID-19-test binnen een periode van 72 uur voordat het schip zaterdag vertrok vanaf het Caribische eiland St. Maarten.

“De buffetten worden zeer goed behandeld en in plaats van dat de passagiers het keukengerei gebruikten en zichzelf bedienden, bediende de bemanning met handschoenen de passagiers”, zei Stewart Chiron, “The Cruise Guy”, tegen Brian Entin van NewsNation.

Het schip ligt momenteel aangemeerd in Curaço en de passagiers die positief testten, blijven geïsoleerd aan boord. Aanstaande zaterdag keert het schip terug naar St. Maarten om van boord te gaan.

De cruisemaatschappij heeft een verklaring vrijgegeven:

“Vandaag testten twee gasten die een passagiershut deelden aan boord van Celebrity Millennium positief op COVID-19 terwijl ze de vereiste einde-cruisetests uitvoerden. De individuen zijn asymptomatisch en momenteel geïsoleerd en worden gecontroleerd door ons medisch team. We voeren contactopsporing uit, versnellen het testen voor alle nauwe contacten en houden de situatie nauwlettend in de gaten.

“Celebrity Millennium vaart met volledig gevaccineerde bemanning en gasten en volgt uitgebreide protocollen die aansluiten bij onze bestemmingspartners en de CDC-richtlijnen overtreffen om de gezondheid en veiligheid van onze gasten te beschermen. Alle gasten op Celebrity Millennium moesten binnen 72 uur vóór vertrek van St. Maarten afgelopen zaterdag een vaccinatiebewijs en een negatieve COVID-19-test laten zien. Deze situatie toont aan dat onze strenge gezondheids- en veiligheidsprotocollen werken om onze bemanning, gasten en de gemeenschappen die we bezoeken te beschermen.”

Lees verder bij de bron: NIEUW: Passagiers op eerste volledig gevaccineerde Noord-Amerikaanse cruisetest positief voor Covid-19


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

Financiële Reset: Invoering digitale IMF wereldmunt nu zeer dichtbij, EU komt met digitale ID/betaalpas

Het spike-proteïne besmettingsgevaar is een dwaalspoor