in , , ,

Financiële Reset: Invoering digitale IMF wereldmunt nu zeer dichtbij, EU komt met digitale ID/betaalpas

nieuwe wereld orde grote rese agenda 2030pausIMF EUdigipas 464x300 1
via Xandernieuws.net

Geen toeval: kondigt alomvattende digitale ID/betaalpas vanaf herfst 2022 aan – Grootste Russische fonds dumpt alvast ALLE dollarreserves – Ook plannen voor communistische wereldregering worden steeds serieuzer

—————————————————————————————————————————————–

Er wordt al tientallen jaren over gesproken en gespeculeerd, maar nu is het dan echt bijna zover: er komt een soort wereldmunt, die de Amerikaanse dollar als reservemunt gaat vervangen. Het grootste Russische sovereign wealth fonds (SWF) speelt daar alvast op in door ALLE dollarreserves ($ 186 miljard) te dumpen.

Het is tevens geen toeval dat de EU afgelopen donderdag een alomvattende digitale ID/betaalpas heeft aangekondigd, die tevens dienst gaat doen als rijbewijs en opslag van diploma's, medische gegevens, et cetera.

Oftewel: precies de totalitaire technocratische Nieuwe Wereld Orde waar we al vanaf het allereerste begin van deze site (2008) over schrijven, en dat het ergste fascistische en onderdrukkende systeem dat deze planeet ooit heeft gekend dreigt te worden.

De droom van de wereldwijde machtselite (VN / WHO / / IMF / Wereldbank / Gavi), namelijk totale 24/7/365 controle over de hele wereldbevolking – zelfs over hun eigen lichamen, gedachten en emoties – staat op het punt uit te komen. Voor 99% van de mensheid zal deze droom in realiteit echter een permanente gruwelijke nachtmerrie van het allerergste soort zijn – tenzij ze er inderdaad slagen u te ‘programmeren' om gelukkig te zijn met uw slavenbestaan.

We zullen hoe dan ook geen enkele vorm van vrijheid, privacy of echte inspraak meer hebben. Zelfs de zeggenschap over ons eigen lichaam zal van ons worden afgepakt (verplichte vaccinaties).

Communistische wereldregering wordt steeds serieuzer

Achter de schermen van de VN wordt steeds serieuzer gepraat om de gefabriceerde aan te grijpen om de organisatie al op korte termijn om te vormen tot een wereldregering, de facto een keiharde communistische dictatuur waarin er geen enkele plaats meer zal zijn voor vrijheid en zelfbeschikking, noch voor enige eerlijke democratische processen (hooguit voor de schijn, zoals het EU-parlement en inmiddels feitelijk ook de Tweede Kamer).

De Amerikaanse econoom Martin Armstrong denkt dat het verplicht omwisselen van dollars (en euro's, ponden, etc.) in een crypto munt de wereldeconomie niet dramatisch zal veranderen, omdat verreweg de meeste transacties reeds digitaal zijn. ‘De VN en het IMF proberen gewoon de wereld over te nemen om meer macht te krijgen. Ze hebben geen legers, noch economieën die het wereldwijde financiële centrum vormen. Ze zijn dronken van dit waanidee van macht dat ze zomaar per decreet de wereld kunnen regeren.'

VN en WEF willen uiterlijk in 2030 totale controle over de wereldbevolking

‘Vanaf het eerste begin zag de elite in hun visioen dat ze de wereld zouden overheersen en een einde zouden maken aan de . (Aldous) Huxley was tegen de Verenigde Staten, en geloofde dat ‘onbeperkt individualisme' net zo verkeerd is als een totalitaire communistische dictatuur.' Dat is echter wel precies waar Klaus Schwab (World Economic Forum) met zijn 8 kernpunten voor het jaar 2030 naartoe werkt, net als de 17 SDG's (sustainable development goals) van VN-Agenda 2030, waar ook de Nederlandse politiek trouw aan heeft gezworen.

Om deze doelen te realiseren moet er eerst een einde worden gemaakt aan wat door de totaal gecontroleerde mainstream media het ‘populisme' wordt genoemd, wat echter niets anders is dan het recht op de vrijheid om er een andere mening op na te houden en die ook te uiten, en eigen levensdoelen na te streven. En gezien de massale Covid ‘vaccinaties' absoluut ook het basis mensenrecht op zelfbeschikking en de integriteit van ons eigen lichaam, dat vanaf dit jaar al gedeeltelijk wordt afgebroken met de invoering van test/vaccinatiepaspoorten.

Er blijven straks hooguit enkele fors beperkte basisrechten over. Mee mogen beslissen over de koers van ons land en onze samenleving is er niet meer bij, noch over hoe wij onze eigen gezondheid intact willen houden; de elite acht zichzelf als enige geschikt om te bepalen wat ‘het beste' voor de volken en voor u en mij is.

‘Echte doel van crypto's: fundament leggen voor machtsoverdracht aan VN en IMF'

‘Dit is de echte agenda achter cryptovaluta: het fundament leggen voor het overdragen van de ultieme macht aan de VN en het IMF,' schrijft Armstrong. ‘Maar deze dwaasheid zal niet slagen. Dergelijke entiteiten zijn namelijk net als mensen en zelfs bedrijven: ze zijn nooit onsterfelijk (al hopen ze dat met het transhumanisme, de mens 2.0, wel te worden – X.). Ik zal de dag vieren waarop de vlaggen van de VN voor altijd worden gestreken. Die (door communisten beheerste organisatie) is altijd al een zeer gevaarlijke en wellustige entiteit geweest die hongert naar absolute macht.' (1)

EU kondigt komst alomvattende ID/'wallet' aan

Hetzelfde kan gezegd worden van de Europese Unie. Afgelopen donderdag presenteerde ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pixabay cell adem vaccin

Oprichter Moderna en uitvinder mRNA technologie bevestigt dat gevaccineerden spike protëinen verspreiden

Corona vaccin

Vaccin-bedrog: Passagiers op eerste volledig gevaccineerde Noord-Amerikaanse cruise testen positief op Covid-19