in , , ,

Vaccinatie dwang draait overuren: Overheid gaat inreizigers beboeten? Dat gaat nog leuk worden!

Corona vaccin
Screenshot Twitter

Het nieuwste van het Corona-nieuwste is dat de Nederlanders die naar huis komen aan de grens gaat opwachten. Zinloos en dom. Maar het lijkt vooral bedoeld om mensen een aan te praten.

Want wie gevaccineerd is – en dat bewijzen kan – is van alle ongemakken met overheidsdienaren gevrijwaard, is de gedachte. De staatsomroep waarschuwt ongevaccineerden nu voor een boete-risico.

En waar is dat boete risico het grootst? Aan de grens met België, als u daar met uw sleurhut poogt het land in te sluipen. Want hoe en waar men ook controleren gaat, ze zullen niet de bedaagde bezoekers van een dagje Brussel die met hun Mercedes E-klasse terugkeren aanhouden, nietwaar?

Volgeladen vakantieauto's zijn de gezochte doelwitten van de “mobiele teams”. Om vanuit en Brussel richting grensovergang-Hazeldonk te gaan is daarom vragen om moeilijkheden, wie zich niet zeker voelt kan altijd nog besluiten om Luxemburg links te laten liggen, en via richting de Nederlandse grens te gaan.

Want Oost-Europa is niet zo geel, en vanuit Italië keren de meeste mensen per terug?

Image

Gaat dit ergens over? Geenszins, het is niet anders dan vliegtuigterugkeerders niet het gevoel te geven dat ze een speciaal doelwit zijn (en dat zijn ze), maar dat reizen met de auto je niet toestaat ongevaccineerd rond te toeren.

Want ook in het buitenland lijkt weinig te worden gedaan tegen de inhoud van transnationaal autoverkeer. Dat zal van de EU wel niet mogen.

Maar nu even serieus: wat te doen als u zonder pardon of aarzelingen op de bon geslingerd wordt door een aap van aan jongen met een pakkie an, die u in gebreke stelt? Gezien al het voorgaande tijdens Corona lijkt het duidelijk dat de hier wel heel wat hoofdbrekens over krijgen zal, als mensen het laten voorkomen.

Niemand kan u verplichten zich te laten vaccineren (formeel nog nieti, in ieder geval), en terugkeren naar je eigen land mag je niet ontzegd worden. Er is dus juridisch vrijwel geen basis voor een dergelijke boete; zelfs als men proberen zou ze uit te delen, zullen ze …

Lees verder bij de bron: Veren Of Lood

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
wereld slavernij.vaccinaties 02a 500x300 1

Ongevaccineerd in Italië? Geen stemrecht meer en niet meer op kandidatenlijst politiek

3854507974 8f6e732808 global warming

Warmer dan normaal? Als 1 maand al niet klopt, wat moeten we dan denken van prognoses van 2030 en 2050 tot aan 2100?