in

Vaccinatieschade Mexicaanse Griep achtergehouden..!

huntlh / Pixabay

Een recent artikel in het British Medical Journal (BMJ) onthult, dat midden in de periode dat wereldwijd tientallen miljoenen mensen gevaccineerd werden tegen de Mexicaanse griep met het vaccin Pandemrix, farmaceut GSK informatie achterhield.

En de heftigheid van het bericht wordt pas duidelijk, als je weet dat het een opvallend groot aantal ernstige bijwerkingen ging. Daarbij ging het onder andere over bijna 150 gevallen van anafylactische shock, veroorzaakt door een zeer ernstige allergische reactie op het vaccin.

Ook zouden er tientallen overlijdensgevallen zijn geweest.

Volgens het BMJ, zouden er bij fabrikant GSK eind november 2009, al méér dan 1100 meldingen binnen zijn gekomen, inzake de zeer ernstige bijwerkingen van Pandemrix. Per miljoen vaccinaties traden er in die eerste vaccinatieperiode 76 ernstige bijwerkingen op.

Dat waren er ruim elf keer zo veel als voor het andere pandemisch griepvaccin van GSK, genaamd Arepanrix, een vrijwel identiek middel, dat vooral elders in de wereld veel gebruikt is. Ook in de periode na november 2009, was het aantal ernstige bijwerkingen van Pandemrix veel hoger, dan voor het andere GSK-vaccin  ….

Lees verder bij de bron: WantToKnow.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geen toeval: Coronavirus, Black Lives Matter en klimaat behoren tot dezelfde agenda 2030

Kabinet wordt ineens wakker: Geen coronasteun voor bedrijven die belasting ontwijken