in , , , , , , , , , ,

‘Corona’ en ‘BurgerScore’ : Het werkelijke doel achter de prik- en QR-code propaganda?

grayscale photography of two girls closing their mouths

In deze nieuwe uitzending van de wekelijkse bespreking en analyse van de bijwerkingen van de experimentele COVID-19-injecties wordt de vraag gesteld: “Wat is het werkelijke doel?”

Want inmiddels is, na de presentatie van alle cijfers die door Erik uit het meld- en registratiesysteem ‘EudraVigilance’ van het EMA van de Europese Unie bijeen worden gebracht en voor ons inzichtelijk worden gemaakt, duidelijk geworden dat de overweldigende overheidspropaganda voor de ‘vaccinatie’-campagne en de dystopische overheidsmaatregelen, waaronder de QR-code voor deelname aan het maatschappelijk verkeer, niks meer met gezondheidszorg te maken hebben. (link: https://www.adrreports.eu/en/search_subst.html)

Vandaag neemt Erik Boomsma ons mee in de wereld van financiële machtsstructuren. En laat hij ons zien dat de wereldwijde georganiseerde maatregelen en onderdrukkingsacties van de nationale overheden, op wereldschaal worden aangestuurd door een financieel machtsconglomeraat.

Een conglomeraat, dat al tientallen jaren wereldwijde voorbereidingen heeft getroffen om de mens in een digitale houtgreep van slavernij en totale controle te brengen.

Deelt u deze video alstublieft met zoveel mogelijk mensen.

En als het mogelijk is, vooral ook met de mensen waarvan u weet, dat die zichzelf nog onvoldoende op de hoogte hebben gesteld over de “HET WERKELIJKE DOEL ACHTER DE PRIK- EN QR-CODE-PROPAGANDA”.

Wilt u de Powerpoint presentatie van Erik Boomsma nog een keer op uw gemak bekijken? En/of wilt u de daarin getoonde video’s nog een keer zien? Klik dan op de onderstaande links om ze te downloaden.

Powerpoint presentatie:
https://www.dropbox.com/s/3pm3roqarm70mf2/WAT%20IS%20HET%20WERKELIJKE%20DOEL.pptm

Video Accenture:
https://www.dropbox.com/s/7vyxn8ibuftuxaj/Building%20A%20Trusted%20Identity%20Blockchain%20ID%20Demo.mp4

Video Augustin Carstens (BIS):
https://www.dropbox.com/s/0cs34620kizzkpj/CARSTEN%20VAN%20DE%20BIS.mp4

Klaus Schwab (WEF):
https://www.dropbox.com/s/nyxjpedtqyuhzol/KLAUS%20ADOLF%20TRANSHUMANIST.mp4

Lees verder bij de bron: Wat is het werkelijke doel? – Max von Kreyfelt en Erik Boomsma

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
credit 1541412133

Geen toeval meer: Nieuwe TV serie aangekondigd met sociaal puntensysteem, ‘de Burgerscore’ en motie verworpen

grayscale photo of person holding syringe

Maine CDC-directeur wordt gevraagd of aantal vaccin-sterfgevallen 60% is van de COVID-sterfgevallen, het wordt ongemakkelijk