in , , , , , , , , , ,

‘Corona’ en ‘BurgerScore’ : Het werkelijke doel achter de prik- en QR-code propaganda?

grayscale photography of two girls closing their mouths

In deze nieuwe uitzending van de wekelijkse bespreking en analyse van de bijwerkingen van de experimentele COVID-19-injecties wordt de vraag gesteld: “Wat is het werkelijke doel?”

Want inmiddels is, na de presentatie van alle cijfers die door Erik uit het meld- en registratiesysteem ‘EudraVigilance’ van het EMA van de bijeen worden gebracht en voor ons inzichtelijk worden gemaakt, duidelijk geworden dat de overweldigende overheidspropaganda voor de ‘vaccinatie’-campagne en de dystopische overheidsmaatregelen, waaronder de QR-code voor deelname aan het maatschappelijk verkeer, niks meer met gezondheidszorg te maken hebben. (link: https://www.adrreports.eu/en/search_subst.html)

Vandaag neemt Erik Boomsma ons mee in de wereld van financiële machtsstructuren. En laat hij ons zien dat de wereldwijde georganiseerde maatregelen en onderdrukkingsacties van de nationale overheden, op wereldschaal worden aangestuurd door een financieel machtsconglomeraat.

Een conglomeraat, dat al tientallen jaren wereldwijde voorbereidingen heeft getroffen om de mens in een digitale houtgreep van en totale controle te brengen.

Deelt u deze video alstublieft met zoveel mogelijk mensen.

En als het mogelijk is, vooral ook met de mensen waarvan u weet, dat die zichzelf nog onvoldoende op de hoogte hebben gesteld over de “HET WERKELIJKE DOEL ACHTER DE PRIK- EN QR-CODE-PROPAGANDA”.

Wilt u de Powerpoint presentatie van Erik Boomsma nog een keer op uw gemak bekijken? En/of wilt u de daarin getoonde video’s nog een keer zien? Klik dan op de onderstaande links om ze te downloaden.

Powerpoint presentatie:
https://www.dropbox.com/s/3pm3roqarm70mf2/WAT%20IS%20HET%20WERKELIJKE%20DOEL.pptm

Video Accenture:
https://www.dropbox.com/s/7vyxn8ibuftuxaj/Building%20A%20Trusted%20Identity%20Blockchain%20ID%20Demo.mp4

Video Augustin Carstens (BIS):
https://www.dropbox.com/s/0cs34620kizzkpj/CARSTEN%20VAN%20DE%20BIS.mp4

Klaus Schwab (WEF):
https://www.dropbox.com/s/nyxjpedtqyuhzol/KLAUS%20ADOLF%20TRANSHUMANIST.mp4

Lees verder bij de bron: Wat is het werkelijke doel? – Max von Kreyfelt en Erik Boomsma


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ing. J. Onno Dekker
1 dag geleden

Feitelijk is het probleem dat het gros van het volk niet wil erkennen dat de EU een proefveld is voor de misdaadgroep van Klaus Schwab, voortgekomen uit de Bilderberg. De pensioenroof vind nu ook plaats via de spuit. Geen mens geloofd dat als iets voor onder de zestig gevaarlijke bijwerkingen heeft en slecht werkt en het immuunsysteem aantast, heilzaam zou zijn voor 60+. Merkel neemt het niet en in de kringen van de ‘elite’ en bigfarma eveinmin.

Deze hele neppandemie en wat nog komt, de nepclimaatcrisis, wordt gebruikt voor het kapot maken klein- en middenbedrijf dat in de handen moet vallen van de aandeelhouders van Vanguard en BlackRock. Zo rijk dat ze hele staten gewoon omkopen en zelfs de wetten maken. De hele poppenkast rondom Max Rutte voert gewoon de agenda van Kaus Schwab naar de letter uit. Het is als de transporten van de joden tijdens WO II, waar de regering vanuit Londen zie: doorgaan met het afvoeren per trein. De EU en de huidige macht hier is uit op de totale vernietiging van Nederland:

economisch, cultureel, fysiek, inclusief hele biotopen, prachtige lanschappen en iedere identiteit

op menselijk niveau. Het is de morele plicht van iedereen er niet aan mee te werken, want niemand wil een hok, waarin zijn kinderen naar willekeur worden gemarteld of de dood ingedreven!

Als je nu nog de daders niet kent,
dan is het ernstig gesteld of ben je medeplichtig. Offers moeten we brengen om het land grondig te reinigen en terug te gaan naar het

normale normaal.

dossier: Rutte, Oranjes, Schwab, Demmink, Giap Tan, Kaag Olongren binnen het organogram van het WEF en Klimaatfraude door de banken. Topologie in een
semantisch en neuraal netwerk van kleine en grote collaborateurs.

16 april 2021 onno

Addendum october 2021=======

Dennis de Jong (SP), Sophie in ‘t Veld (D66), Agnes Jongerius (PvdA), Anne-Marie Mineur (SP), Kati Piri (PvdA), Judith Sargentini (GroenLinks), Marietje Schaake (D66), Hans van Baalen (VVD), Cora van Nieuwenhuizen (VVD) en Lambert van Nistelrooij (CDA).
Soros discipelen
—————-

Kabinetsleden dragen bij aan het uitvoeren van de agenda van Klaus Schwab en de mondiale criminelen:

Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Economic Forum
Christine Lagarde – Agenda Contributor | World Economic Forum
Laurence D. Fink – Agenda Contributor | World Economic Forum **)
George Soros – Agenda Contributor | World Economic Forum
Hugo de Jonge | World Economic Forum
Wopke Hoekstra | World Economic Forum
Lilianne Ploumen | World Economic Forum
Carola Schouten | World Economic Forum
Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum
Femke Halsema | World Economic Forum
Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum *)
Mark Zuckerberg | World Economic Forum
Danny Rothschild | World Economic Forum
http://www.weforum.org/agenda/authors/ursula-von-der-leyen

Geen toeval meer: Nieuwe TV serie aangekondigd met sociaal puntensysteem, ‘de Burgerscore’ en motie verworpen

grayscale photo of person holding syringe

Maine CDC-directeur wordt gevraagd of aantal vaccin-sterfgevallen 60% is van de COVID-sterfgevallen, het wordt ongemakkelijk