in

Geen toeval: Coronavirus, Black Lives Matter en klimaat behoren tot dezelfde agenda 2030

via xandernieuws.net

Alles bedoeld voor realisatie ‘Agenda 2030’, een wereldwijd totalitair communistisch systeem waarvoor de welvaart in het Westen moet worden afgebroken – Hoge Commissaris Mensenrechten wil nog geen einde aan lockdowns

 

De uitvoerende directeur van het ‘Global Compact’, Lise Kingo, heeft in een interview met The Guardian toegegeven dat er ‘zeer, zeer duidelijke verbanden’ zijn tussen de corona crisis, de ‘antiracisme’ protesten van en voor Black Lives Matter, en de klimaatagenda.

De wereldwijde reactie op corona –de lockdowns, social distancing, de gedeeltelijke verwoesting van de bestaande economie- zijn volgens Kingo niets anders dan een ‘generale repetitie’ voor wat er gaat gebeuren als er een ‘wereldwijde noodtoestand’ wordt uitgeroepen.

De corona crisis is slechts ‘een brandoefening’ voor wat er nog gaat komen, zo waarschuwde ze. De zogenaamde pandemie, de antiracisme protesten en het klimaat zijn volgens haar allemaal onderdeel van de ‘duurzame ontwikkeling agenda’ van de VN.

‘De enige koers vooruit is door een wereld te creëren waarin niemand wordt achtergesteld.’

Volgens Kingo bewijst de dood van de gewelddadige crimineel George Floyd in Minneapolis dat er nog steeds ‘vreselijk ’ bestaat. Ze voegde daaraan toe dat de ‘mensenrechten’ onlosmakelijk zijn verbonden met het klimaat.

Tevens ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
11 maanden geleden

Wanneer staan we op tegen die criminele organisaties, die de blanken als slaven en gevangenen willen houden. Dit gaat fout.

Volksvertegenwoordigers Pieter Omtzigt  en Renske Leijten “witheet” na achterhouden van documenten belastingdienst

Vaccinatieschade Mexicaanse Griep achtergehouden..!