in , ,

Van mRNA vaccin troep in sla en spinazie pakken we door naar … jawel ook je stukje vlees en vleeswaren

Research vaccin cartoon front

Als je eten gevuld gaat worden met boosters, dan is dat heel goed voor mensen die bang zijn voor naalden. Ze hoeven dan niet elke dag een prik te krijgen, maar slechts om de paar maanden.

De rest van de tijd kunnen ze gewoon vaccinvlees eten.

Vooraanstaande Britse onderzoekers, dierenartsen en landbouwers hebben er bij de ministers op aangedrongen de veeteeltwetenschap te bevrijden van onnodige wettelijke beperkingen nu het land zich voorbereidt op een versoepeling van de regels voor genetische modificatie na de .

Een dergelijke stap zou het mogelijk maken nieuwe dierenrassen te creëren die resistent zijn tegen ziekten, hitte en droogte, zo argumenteren zij, aldus The Guardian.

Verwacht wordt dat de regering in de nabije toekomst een versoepeling van de beperkingen op genetische zal voorstellen om de creatie van nieuwe generaties van gewassen mogelijk te maken.

De groep – die een brief heeft geschreven aan de milieuminister, George Eustice – vreest echter dat er minder belangstelling is voor het gebruik van de om nieuwe rassen varkens, koeien en pluimvee te creëren.

“Het is net zo belangrijk dat we de enorme kracht van gen-editing gebruiken om dierenrassen te creëren die resistent zijn tegen ziekten, droogtes en hittegolven als om nieuwe gewasvariëteiten te ontwikkelen,” zei professor Bruce Whitelaw van het Roslin Instituut in Edinburgh.

“Dit is vooral belangrijk nu de opwarming van de aarde toeneemt en we ernaar streven ons te beschermen tegen toekomstige uitbraken van zoönotische ziekten.”

De waarde van gen-editing op dit laatste gebied blijkt uit werk dat is uitgevoerd in Roslin en Imperial College London, waar wetenschappers een gen hebben geïdentificeerd dat ….

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
covid 19 docu the system

WERELDbank(!) over grootste scam aller tijden: “rendement op investering (vaccin-aankopen) verhogen het nettorendement tot 44 KEER de kosten”

4369918522 c442539502 sheeple e1429295267597

mRNA vaccin verslaafden worden op hun wenken bediend: 2 keer herprikken in 2022, voor 2023 ook al ingekocht