in , , ,

WERELDbank(!) over grootste scam aller tijden: “rendement op investering (vaccin-aankopen) verhogen het nettorendement tot 44 KEER de kosten”

“… terwijl mogelijke gezondheidsgerelateerde kosten van miljoenen extra gevallen van COVID-infectie zonder vaccin een catastrofale financiële impact vertegenwoordigen.”

Ik heb niet de kans gehad om me echt in dit document te verdiepen, maar het is heel logisch.

Je hebt al deze globalistische ‘filantropische’ organisaties die op het toneel verschijnen, niet anders dan de straatrovers uit de dagen van het Wilde Westen, die besluiten hun veronderstelde autoriteit over de hele wereld op te heffen.

Ze hoesten al hun met belangenverstrengeling beladen “rapporten” en “studies” over de voorbereiding op pandemie op, vol met hun “cijfers” en “statistieken”, en vertellen alle regeringen van de wereld dat hun respectieve landen, als klanten van de bank , of als leden van de WHO, moeten aan bepaalde criteria voldoen om ervoor te zorgen dat ze in aanmerking komen voor ondersteuning en aanvullende, kritieke middelen MOET de dag komen dat er ooit een volledige pandemie komt.

Mocht een land besluiten dat het liever niet deelneemt aan hun wereldwijde poppenkast, als een natie vaststelt dat, als er ooit een echte, echte blauwe pandemie zou zijn, ze kunnen bepalen wat het beste is voor hun eigen volk zonder sterk bewapend te zijn om het op te geven hun autoriteit (en een overgrote meerderheid van hun BBP) aan een of andere hoogdravende betweterige “experts” – nou, kun je je voorstellen met wat voor een shitshow dat land te maken zou krijgen?

Je denkt dat het slecht had!

Als er echt een land was dat besloot dat ze het gewoon niet zouden doen, er dan eens over na hoe de wereldwijde mediamachine zo’n “gevaarlijk, schurkenland” zou toespreken.

Dus natuurlijk, in een enorm hoge druk (ik durf zelfs te zeggen, dwangopwekkende) verkooptactiek, kwamen deze globalisten binnen en zeiden: “Nu gaan we je een voorproefje laten zien van hoe het leven zou zijn tijdens een echte pandemie, laat je een klein kijkje uit de eerste hand krijgen, in realtime, zodat je deze puppy helemaal naar de bank kunt testen! Je zult vrij snel zien hoe hard je ons product nodig hebt! Denk aan de “catastrofale financiële impact”! Denk aan alle ontelbare miljoenen geïnfecteerde mensen die rondrennen en hun ziekte verspreiden voordat ze de emmer doen overlopen! Wat een last voor de ! Wat een belasting voor de ! Laten we van deze dreigende crisis een zegen maken voor uw toch al wankelende land Teken gewoon hier op de onderste regel, initiaal en datum daar en we’Ik zal ervoor zorgen dat er goed voor uw land wordt gezorgd.”

Geen wonder dat deze vaccinaankoopovereenkomsten zoveel geredigeerde informatie bevatten, inclusief maar niet beperkt tot het bedrag dat door de regeringen van de wereld is betaald (op kosten van de belastingbetaler).

We wisten allemaal dat de dikke katten aan de macht zouden profiteren van deze plandemie, maar had je ooit gedacht dat het zo glashelder zou worden gemaakt dat ze zouden zingen voor de prijs van 44 KEER DE KOSTEN van hun initiële investering? !

Lees het hier allemaal zelf:


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dank aan Mona Keijzer: Rutte sluit niet uit dat Nederland overgaat op G2-systeem (harde vaccinatiedrang)

Van mRNA vaccin troep in sla en spinazie pakken we door naar … jawel ook je stukje vlees en vleeswaren