in

‘Vanaf 25 september medische apartheid in Nederland’: kabinet eist bijna overal QR-code voor toegang

Het hek is dan echt van de dam. Vanaf 25 september is Medische Apartheid een feit in ons land. Want hoewel de 1,5-meterregel dan wordt vrijgegeven, wordt voor bijna overal een QR-code geëist.

Dit houdt in dat je moet bewijzen dat je gevaccineerd óf hersteld bent van . Als dat niet zo is moet je een negatieve testuitslag hebben.

Die QR-code en dus die voorwaarden worden gebruikt bij voetbalwedstrijden, evenementen, theaters, maar ook in de horeca.

Het is te ranzig voor woorden, maar gaat echt op weg naar een waarin Medische Apartheid normaal is.

Want vanaf 25 september eist het dat mensen die lekker naar het theater, een professionele sportwedstrijd, een evenement, een festival, naar de bioscoop of zelfs naar de horeca willen gecontroleerd worden via een QR-code.

Die code wordt gescand, waarna er gekeken kan worden of je gevaccineerd bent, onlangs hersteld, of een negatieve testuitslag hebt geproduceerd.

Natuurlijk zorgt dit voor een ziekelijke tweedeling in de maatschappij. Want je elke dag – of bijna elke dag – laten testen is natuurlijk volstrekt bezopen. Dat doet geen mens.

Daar staat tegenover dat mensen die door de overheid geregistreerd zijn als “gevaccineerd” of “herstel” overal op af “mogen” (hoewel ze wel nauwlettend in de gaten gehouden worden, wat ook ziek is).

De reacties zijn dan ook niet mals. Zo …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

9/11, Covid-19 en andere valse verhalen

Nooit meer terug naar normaal: ‘Covid virus’ verdwenen uit RIVM statistiek, rest blijft!