in , ,

Vaxxed the movie over vaccins en autisme

snel kijken voordat hij offline

Een pijnlijk goede documentaire over het verband tussen vaccins en autisme met interviews met farmaceutische insiders, artsen, politici en ouders van kinderen die door een vaccinatie zijn getroffen. 

In 2013 ontving bioloog Dr. Brian Hooker een telefoontje van een senior wetenschapper bij het Amerikaanse Center for Disease Control and Prevention (CDC), die de studie van 2004 leidde over het Mazelen-Mumps-Rubella (MMR)-vaccin en de link naar autisme.

De wetenschapper, Dr. William Thompson, bekende dat de CDC cruciale gegevens in hun eindrapport had weggelaten die een oorzakelijk verband tussen het BMR-vaccin en autisme aan het licht brachten. Gedurende een aantal maanden registreert Dr. Hooker de telefoontjes van Dr. Thompson die hem de vertrouwelijke gegevens verstrekken die zijn collega’s bij de CDC hebben vernietigd.

Dr. Hooker roept hulp in van Dr. Andrew Wakefield, de Britse gastro-enteroloog die ten onrechte wordt beschuldigd van het starten van de anti-vax-beweging toen hij voor het eerst in 1998 meldde dat het BMR-vaccin autisme kan veroorzaken.

In zijn voortdurende inspanningen om voor de gezondheid van kinderen te pleiten, leidt Wakefield deze documentaire over het bewijsmateriaal achter een verschrikkelijke doofpot van een overheidsinstantie die belast is met de bescherming van de gezondheid van Amerikaanse burgers.

In deze docu wordt een alarmerende misleiding onthuld die heeft bijgedragen aan de torenhoge toename van autisme wereldwijd en mogelijk een van de meest catastrofale epidemieën van dit moment.

Nu volledig gratis te bekijken. Voor steun aan de makers en meer informatie ga je naar: vaxxedthemovie.com

https://vimeo.com/230115723

Lees ook eens verder bij de bron: Earth Matters

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
medisch beroepsgeheim inperken decentrale zorg

Het medisch beroepsgeheim in de gemeentelijke zorg wordt deels opgeheven voor fraudebestrijding

ec34b20f2ef61c3e81584d04ee44408be272e1d61cb414489cf4 640 gold

Rusland dumpt Amerikaanse staatsobligaties voor goud