Vaxxed the movie over vaccins en autisme

Een pijnlijk goede documentaire over het verband tussen vaccins en autisme met interviews met farmaceutische insiders, artsen, politici en ouders van kinderen die door een vaccinatie zijn getroffen. 

In 2013 ontving bioloog Dr. Brian Hooker een telefoontje van een senior wetenschapper bij het Amerikaanse Center for Disease Control and Prevention (CDC), die de studie van 2004 leidde over het Mazelen-Mumps-Rubella (MMR)-vaccin en de link naar autisme.

De wetenschapper, Dr. William Thompson, bekende dat de CDC cruciale gegevens in hun eindrapport had weggelaten die een oorzakelijk verband tussen het BMR-vaccin en autisme aan het licht brachten. Gedurende een aantal maanden registreert Dr. Hooker de telefoontjes van Dr. Thompson die hem de vertrouwelijke gegevens verstrekken die zijn collega’s bij de CDC hebben vernietigd.

Dr. Hooker roept hulp in van Dr. Andrew Wakefield, de Britse gastro-enteroloog die ten onrechte wordt beschuldigd van het starten van de anti-vax-beweging toen hij voor het eerst in 1998 meldde dat het BMR-vaccin autisme kan veroorzaken.

In zijn voortdurende inspanningen om voor de gezondheid van kinderen te pleiten, leidt Wakefield deze documentaire over het bewijsmateriaal achter een verschrikkelijke doofpot van een overheidsinstantie die belast is met de bescherming van de gezondheid van Amerikaanse burgers.

In deze docu wordt een alarmerende misleiding onthuld die heeft bijgedragen aan de torenhoge toename van autisme wereldwijd en mogelijk een van de meest catastrofale epidemieën van dit moment.

Nu volledig gratis te bekijken. Voor steun aan de makers en meer informatie ga je naar: vaxxedthemovie.com

Lees ook eens verder bij de bron: Earth Matters

Wil jij bijdragen in de kosten die de website met zich meebrengt?
Steuntje in de rug om mijn missie mogelijk te houden?
Dat kan via
iDeal of via PayPal!

Tikkie € 5Tikkie € 10, Tikkie € 25, Tikkie € 50, Lege Tikkie

Dit vind je misschien ook leuk...

Reageer mee...

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
%d bloggers liken dit: