in ,

Verkiezingstoezichthouder toont hoe je met Dominion-software uitgebrachte stemmen kan veranderen en toevoegen

Screenshot YouTube

Een toezichthouder van de verkiezingen in Coffee County, Georgia, demonstreerde in recente online geplaatste video’s, hoe verkiezingssoftware van Dominion Voting Systems het mogelijk maakt om stemmen te veranderen door middel van de zogenaamde “beoordelingsprocedure”.

Deze procedure stelt de beheerder in staat om ‘stemvinkjes’ toe te voegen aan een gescand stembiljet en om ‘stemvinkjes’ die al op het stembiljet staan ongeldig te maken.

‘Beoordeling’ zou alleen moeten dienen om problemen op te lossen van kiezers die stembiljetten verkeerd invullen, zoals het dusdanig inkleuren van de rondjes dat het niet duidelijk is te zien op wie hij of zij heeft gestemd.

Toch lijkt het erop dat een aanzienlijk aantal stembiljetten door het beoordelingsproces is gegaan, in ieder geval in sommige districten van Georgia.

Zoals Misty Martin, toezichthouder bij Coffee County, aantoonde, kan het systeem worden ingesteld om alle gescande stembiljetten, zelfs blanco stembiljetten, voor beoordeling door te sturen.

En het systeem kan de beheerder daadwerkelijk in staat stellen om die stembiljetten een stem te laten zijn voor een bepaald iemand.

“In Fulton County, waarin Atlanta ligt, werden tot aan 4 november meer dan 106.000 stembiljetten beoordeeld”, zei Richard Barron, de verkiezingsdirecteur van Fulton County, tijdens een persconferentie op 4 november.

In totaal werden meer dan een half miljoen stemmingen uitgebracht in de county. De democraat Joe Biden heeft in Fulton 381.144 stemmen. In vergelijking heeft president Donald er 137.240 ……

Lees verder bij de bron: Epoch Times Nederland


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoezo maar drie gasten met de Kerst?

Centrale Banken kopen op voor 1,5 Miljard. Per uur!