in , , , , , , , , ,

De komende digitale dictatuur van het WEF, WHO en de EU

Europees digitaal coronacertificaat

Binnenkort wil de Europese Commissie een voorstel indienen bij het Europees Parlement om tegen eind het einde van het jaar iedere EU-burger te voorzien van een vaccinatiepaspoort, het Europees digitaal coronacertificaat.

Onder meer de Nederlandse minister van Volksgezondheid, Ernst Kuipers, zal daarvoor in mei twee contracten ondertekenen: een met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), en een met de Europese Commissie. Kuipers zal dit doen in naam van het Nederlandse volk, dat nochtans geen enkele inspraak heeft gehad in deze kwestie.

In Duitsland verwierp een meerderheid in de Bondsdag begin deze maand de vaccinatieplicht, maar aan de horizon doemt alweer een ander spookbeeld op.

Merk op dat de contracten zullen ondertekend worden in Davos, en niet in Brussel of in Straatsburg. Davos is het mondaine Zwitserse skioord waar de hoofdzetel van het Wereld Economisch Forum (WEF) is gevestigd, de eliteclub van wereldleiders, captains of industry en bankiers onder leiding van oppergriezel Klaus Schwab.

Dat de contracten in Davos worden ondertekend is misschien niet zo verwonderlijk als je weet dat de roadmap Vaccination European Commission 2018-2022 van de Europese Commissie is opgesteld in samenwerking met het WEF.

Wel verwonderlijk is het feit dat dit gebeurde in 2017, twee jaar voor de coronapandemie uitbrak in het Chinese Wuhan. Dat wijst erop dat de zogenaamde complotdenkers gelijk hebben, en dat we eerder kunnen spreken van een ‘plandemie’ dan van een ‘pandemie’.

Het gevolg van het ondertekenen van die twee contracten zal zijn dat de lokale overheden weer een deel van hun soevereiniteit verliezen. Bij een volgende ‘pandemie’ zal het de WHO zijn die internationaal beslist over de te treffen maatregelen.

Het Europees digitaal coronacertificaat zal niet rechtstreeks leiden tot verplichte vaccinatie, maar indirect wel de druk verhogen om zich te laten prikken om niet beperkt te worden in zijn of haar bewegingsvrijheid.

In juli zou de EU met het Europees digitaal coronacertificaat van wal willen steken. Voorlopig hebben we geen nieuws over de Belgische minister van Volksgezondheid, Frank Vanden Broucke, maar we nemen aan dat ook hij naar Davos zal trekken om die twee contracten te ondertekenen.

Het verband tussen vaccinatie en 5G

De ‘roadmap Vaccination European Commission’ is niet de enige roadmap die lopende is. Er bestaat ook nog een ‘roadmap 5G’, of de roadmap voor 5G infrastructure Public Private Partnership (5GPPP).

Sinds 2018 worden overal 5G-masten geplaatst en er is al sprake van 6G. Maar wat heeft 5G met vaccinatie te maken? Volgens de Nederlandse advocaat Arno Van Kessel (te zien in onderstaande video van De Vrije Omroep) is het bewezen dat de vaccins tegen Covid-19 grafeenoxide bevatten.

Grafeenoxide is een supergeleider, die het lichaam kan doen communiceren met de smartphone en het 5G-netwerk.

Om het verband tussen de roadmap voor het Europees digitaal vaccinatiecertificaat en de roadmap 5G aan te tonen, verwijst Van Kessel naar een patent dat dateert uit 2017, maar dat pas op 18 maart 2021 gepubliceerd werd.

Dit patent draagt het nummer US 2021/0082583A1 en beschrijft de ….

Lees verder bij de bron: ReactNieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vaccine Syringe Miniature Figures  - wir_sind_klein / Pixabay

Toeval bestaat niet, dus media blijft stil: CFO’s van Pfizer en Moderna zijn beide deze week afgetreden

honger bord

5 tekenen dat “zij” een voedselcrisis aan het CREËREN zijn