in ,

#savethechilderen – Gaat de kindermisbruik beerput eindelijk open?

Clinton Epstein Pedophile Coverup Contributions copy

Langzaam maar zeker gaat de open. Met alle verzwegen of weggemoffelde criminele acties die daarbij horen. Of het nu is, of allerlei andere misdaden tegen de mensheid: het is er allemaal.

Als er iets duidelijk geworden is in de afgelopen tijd, is het de ‘monotone' rol van de media die wars is van elke kritische invalshoek. De reguliere zenders en kranten worden al maandenlang gestuurd door de strenge ‘pandemieregels' en publiceren alleen datgene wat de of het RIVM meldt. Over alle andere zaken zwijgen ze in alle talen. En nu worden ook de op allerlei manieren gedwongen om ‘elke informatie die tegen het beleid is' weg te halen.

De Demmink Affaire: onafgewerkt

Als er een flinke misstap wordt gemaakt door politici of andere mensen in hoge functies, wordt de affaire zo snel mogelijk in een gestopt. De meest bekende van dit moment is de ‘Demmink affaire' (Nederland), die keer op keer de kop wordt ingedrukt door het ministerie van Justitie.

Hier, ter herinnering, een paar (eerdere) Nederlandse uitzendingen/stukken daarover: https://www.facebook.com/adi.godijn/videos/3449884405105379
https://bit.ly/2HaxXgR
https://bit.ly/34f2BOW
https://bit.ly/3m2YawH (hoe het oude materiaal is zoekgeraakt)

Een verzoek tot heropening van de zaak deze zomer (!) is natuurlijk weer afgewezen door Minister Grapperhaus. En als Lange Frans daar een uitzending aan wijdt, dan wordt er meteen alles in het werk gesteld om deze van het te verwijderen.

Steeds meer protesten

Mede door het oppakken (eerder) van Jeffrey Epstein en Gishlaine Maxwell (een paar maanden geleden), is de aandacht voor pedofilie en kinderhandel echter in een sterke stroomversnelling geraakt. Wereldwijd is er een massale protestbeweging op gang gekomen onder de naam ‘savethechilderen'. Ook in Nederland heeft deze in de afgelopen maanden flink van zich laten horen.

Als dan de voormalige pedopartij (van enkele jaren geleden) -eveneens deze zomer- als PVDN in Nederland wordt toegelaten, is dat natuurlijk olie op het vuur van deze groep. Dan is het niet zo gek dat een van de betogers van ‘savethechildren'  ‘pedofiel' roept naar voorbij komende politici.

Maar de kranten roepen alleen maar ‘schande', en de politici hebben razendsnel een heuse ‘ tegen anti-democratische bewegingen' ingesteld om dit soort geluiden voorgoed de mond te snoeren: https://bit.ly/3je6RCF

Wie nu nog denkt dat we in een democratie leven, mag mij uitleggen hoe deze wet daarin past.

Wikileaks en andere openbaringen

Zonder hier en nu in te gaan op allerlei openbaringen die uit Wikileaks en andere ‘files' komen, kan ik in ieder geval zeggen dat we onze borst nat kunnen maken. is hard bezig ‘het moeras uit te dreggen' en geeft nu -beetje bij beetje- zeer belastende informatie vrij over:

Lees verder bij de bron: Wijsheid.nu

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU geld

Het begin van het einde van soevereiniteit? EU lanceert eerste “sociaal gerichte obligaties”

1 Rechtsstaat 3

Vraagtekens rond rechter die horeca dichthoudt: ‘Vreemd dat elke keer dezelfde komt opdraven’