in , , ,

Video: VS president Joe Biden na 75 minuten ontmoeting met paus “Jij bent de beroemde Afro-Amerikaanse honkbalspeler in Amerika”

5837244

Joe Biden en first lady Jill arriveerden voor de G20 in Italië. De Amerikaanse president ontmoet paus Franciscus in het Vaticaan voordat hij in Rome begint met ontmoetingen met leiders van ‘s werelds grootste economieën.

Videos:

https://twitter.com/beingrealmac/status/1454038042398896131

https://twitter.com/disclosetv/status/1454027597977882626

Ze praatten 75 minuten privé met elkaar, een ongewoon lange tijd voor Vaticaanse normen, een teken dat de twee leiders een meer diepgaande discussie hadden dan waarnemers hadden verwacht.

Francis verwelkomde de heer Biden, de tweede katholieke president van de Verenigde Staten, hartelijk toen hij net voor 12:10 uur Rome-tijd bij de pauselijke bibliotheek aankwam. Vervolgens nodigde hij de president uit in de bibliotheek en de twee leiders zaten tegenover elkaar aan de andere kant van de tafel in de bibliotheek waar paus Franciscus de afgelopen acht jaar met veel van de wereldleiders heeft gesproken, waaronder de twee voorgangers van de heer Biden, Donald J. Trump op 24 mei 2017 gedurende 30 minuten en Barack Obama op 27 maart 2014 gedurende 52 minuten.

Op de tafel lag een kruisbeeld, een klok, een notitieblok en een bel, die de paus luidde om het einde van de besloten audiëntie aan te geven en om de delegatie van de president uit te nodigen om de kamer binnen te komen.

De hele situatie werd niet gefilmd en camera’s waren niet toegestaan, maar zodra hun ontmoeting was afgelopen, betrapte een verslaggever Biden opnieuw verloren!

Op de video blijkt dat Biden tegen de paus zegt dat hij een beroemde Afro-Amerikaanse honkbalspeler is in Amerika.”

Hij probeerde naar verluidt te vertellen dat het ding dat hij gaf toebehoorde aan de beroemde Afro-Amerikaanse honkbalspeler Satchel Paige, maar raakte weer in de war!

Biden is de 31e president die een ontmoeting heeft gehad met de leider van de katholieke kerk.

De convergentie van het Witte Huis en het Vaticaan is slechts een traditie die begon aan het begin van de 20e eeuw onder president Woodrow Wilson. Zelfs na Wilson zou de volgende president de paus pas ongeveer 40 jaar later weer persoonlijk ontmoeten.

Maar niemand schaamde zich zoals Biden deed!

(Dit bericht kan betwiste claims bevatten. We doen geen beweringen over de geldigheid van de informatie die wordt gepresenteerd door onze opiniecolumnist. Dit is een opinieartikel en dit bericht moet als zodanig worden behandeld. Veel plezier.)

Lees verder bij de bron: Right Journalism

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
digi2

Zoon van Klaus Schwab (WEF) in 2018: Vaccinatie als voorloper van digitale controle

2172165

Heb vertrouwen in de medische wereld: Fouten gemaakt bij zeker één op de vijf ziekenhuispatiënten