in ,

Paus Franciscus die in 2014 een islamitisch gebed en koranrecital hield in het Vaticaan heeft varkensvlees verboden

pope francis bans pork 678x381

Paus Franciscus werd de eerste paus in de geschiedenis van de katholieke kerk die in 2014 een islamitisch gebed en koranrecital hield in het Vaticaan. Nu heeft de linkse paus varkensvleesproducten verboden.

Paus Franciscus nodigde dit weekend 1500 mensen uit om ‘Werelddag van de armen’ te vieren en beval Vaticaans personeel om varkensvlees van het menu te verwijderen om moslims niet te beledigen, volgens rapporten .

Deze zondag was de derde jaarlijkse viering van de Werelddag van de armen, een katholieke herdenking opgericht door paus Franciscus in november 2016 om het einde van het Jubileumjaar van barmhartigheid te vieren.

De Werelddag van de Armen moet ‘ een dag zijn om gemeenschappen en elk van de gedoopten te helpen nadenken over hoe armoede in het hart van het evangelie staat en dat, zolang Lazarus aan de deur van onze huizen ligt, er geen gerechtigheid of sociale vrede, ‘zei Francis bij het vestigen van het feest.

De stap om varkensvlees te verbieden komt slechts enkele maanden nadat de uiterst linkse paus Franciscus christenen beval te stoppen met proberen ” meer mensen aan te trekken ” om tot Christus te komen en zich bij het christelijk geloof aan te sluiten.

‘ Je moet je niet gedragen als mensenzaken die proberen meer mensen aan te trekken’, zei paus Franciscus in een toespraak in september. “ Om een ​​technisch woord te gebruiken: je moet niet bekeren. Het is niet christelijk om te bekeren. ”

Het is niet de eerste keer dat paus Franciscus bekering veroordeelt. Een paar jaar geleden zei paus Franciscus in een interview dat ‘ proselitisme plechtige onzin is, het slaat nergens op. ”

Deze vermaningen tegen bekering kunnen verwarrend lijken voor Amerikaanse christenen, die profiteren van het grote zendingswerk van christenen in de Nieuwe Wereld.

De ijver en moed van de vroege christenen, inclusief katholieken, in Amerika hebben bijgedragen aan de opbouw van een gezonde, welvarende christelijke natie in de Verenigde Staten en aan het creëren van de samenleving die ons al eeuwen goed van dienst is.

Waarom veroordeelt paus Franciscus zendingsinspanningen en verbiedt varkensvlees?

Paus Franciscus heeft een lange geschiedenis in het doen van schijnbaar onchristelijke uitspraken. In 2017 verblufte hij christenen over de hele wereld door te verklaren dat ” Jezus in Satan veranderde” .

Paus Franciscus beschuldigend van ‘ zichzelf tot het punt te vernederen om zichzelf volledig te vernietigen’ , verspreidde de satanische leer verder toen hij zei dat Jezus Christus ‘ voor ons de duivel, de slang voor ons ‘ heeft gemaakt, volgens L’Osservatore Romano, de dagelijkse krant van het Vaticaan.

De ketterse verklaring van paus Franciscus komt nadat hij eerder dit jaar met eeuwen van christelijke traditie brak en een menigte van 33.000 katholieken in Rome vertelde dat ” een persoonlijke, directe, onmiddellijke relatie met Jezus Christus ” koste wat kost moest worden vermeden.

” Een persoonlijke relatie met Jezus hebben is gevaarlijk en zeer schadelijk “, zei de paus tijdens de toespraak van 25 juni. vrees opwekkend dat hij de valse profeet is voorzegd in heilige geschriften en profetieën.

Lees verder bij de bron: time2wakeup.me

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4310393364 fdfdccbc00 idiots1

???? Coldplay stopt met touren: ‘We kunnen dat niet maken tegenover het klimaat’

The Finders FBI declass Header scr 3

Furieus op de mainstream media, twee voorbeelden …